To był najgorszy występ Polaków od lat.
Szukaj
To był najgorszy występ Polaków od lat.
Nikon Z7 Z14-30/4 Z24-70/2,8; S50/1,4;S70-200 2,8; S60-600
https://youtu.be/QAifg7vSlAo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A moze nasi pilkarze byli w szoku po obejrzeniu takiego dopingu?
Przynajmniej co jest gorsze od gry naszych pilkarzy
https://youtu.be/JVVi4XhEixU
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 24-06-2018 o 22:26
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Szkoda szkoda bo super było od strony organizacyjnej, medialnej, stworzenia całej otoczki itd, kibice gotowi wybaczyć wszystko, nawet oczekiwania większe jak wyjście z grupy były brane jako niepotrzebne pompowanie, a nikt chyba nie napisze że takich szans nie mieliśmy.
Zaczynamy grać emerytami, którym utrzymuje się licznik meczów w kadrze żeby podpisywali dobre kontrakty reklamowe, ciekawe ile licznik pokarze z Japonią.
Nic się nie znacie. Ależ to był pięknie przeprowadzony protest polityczny przeciwko zajęciu Krymu.
Jakby Polacy nie pojechali, to by dostali karę. A tak przegrali wszystko jak najgorzej się dało, z protestu. Genialna akcja.
Właśnie Roman Mańka o tym mówił.o tych emerytach. Moim zdaniem warto go trochę posłuchać. ]
Załamka.
Drużyna zasłużyła na hejt. Tzn. z drugiej strony ludzie, naród, uwierzył że mamy ********y zespół. Zespół mamy taki aby wygrać z Kazachstanem, Czarnogórą, Macedonią... tak tak, tam nasi gwiazdorzą. Lewandowski strzelał bramki, pompował wynik króla strzelców eliminacji.
Przyszła Dania w eliminacjach i pokazała Nam jaki mamy poziom. Tłumaczyli to jako wypadek przy pracy...
Ludzie uwierzyli, balon napompowany do granic i teraz co?
Wielki szok.
Zapomniałem jeszcze że umiemy ograć Litwę.
Nie mamy drużyny na poziomie światowym. Ranking FIFA z &*py, niby 7 czy 8 miejsce... za co? nie wiem... Losowani z pierwszego koszyka...
Sąsiad wielką flagę z balkonu zabrał... wstyd.
Mam tylko nadzieję, że Nawałka poda się do dymisji. Bo po takiej kompromitacji musi być dymisja trenera. Wszyscy mu uwierzyli w jego slogany:
- jesteśmy przygotowani na każdą sytuację,
- mamy plan taktyczny,
- wiemy wszystko o rywalu,
i inne dyrdymały które powtarzał na każdej konferencji.
Jeździłem na kadrę, Warszawa, Poznań, Gdańsk... było się na paru meczach... Fajna zabawa. Super. Tylko mówię, to nie kadra na MŚ. To kadra dobra na eliminację. Może na ME ale MŚ jak widać to poziom dużo wyższy.
Kolumbia była o wiele lepsza. Tak naprawdę przegraliśmy MŚ z Senegalem. Oni byli do ogrania. Kolumbia jest 2 razy lepszy od Senegalu.
Za bardzo nie słyszałem jakiejś skruchy u Nawałki i Bońka po meczu... oni zdaję się mało się tym wynikiem na MŚ przejmują...
Ostatnio edytowane przez sokolnik ; 24-06-2018 o 22:47
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Skontaktuj się z nami