Jeszcz raz dzięki Panowie za takie jak te powyższe wpisy. Mam cichą nadzieję, że te pierwsze 2 strony tego postu będa refleksją dla niektórych. Można w tym miejscu przytoczyć sentencję: "czasem lepiej milczeć i tylko uchodzić za idiotę niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości". Mam nadzieję, że focha po tym nie będzie a komentujący posty w tzw. stylu dowlonym dostrzegą też swój mały wkład w te dyskusję - jakieś życie się pokazało w dziale.
@Wujot - zdjęcia nie da się uratować. I nie ma tutaj co porywać się z motyką na słońce. Co do kadru - nie można przejsć w prawo bo tam jest kilkanaście metrów przepaści. Można tylko odrobinę manewrować w lewo ale to pogarsza sprawę bo linia wysokich drzew przebiega przez środek odsłaniając kolejne pustę łąki, tym razem z lewej strony. Jest jeszcze kolejna skałka, 100 metrów z tyłu ale wg mnie mniej atrakcyjna. To tyle jeśli chodzi o opis miejsca. Niby ok ale jak widać muszą istnieć inne walory przykrywające trochę niedogodności kompozycyjne. Np. mgły nad rzeką. Do tej pory nigdy mi się one tam nie przytrafiły. Dzisiaj jadąc na wschód w zupełnie inne miejsce zobaczyłem koryto Wisły spowite białym mlekiem. Niesiony ambicją i będąc świeżo po Waszej lekcji odbiłem w to samo miejsce. Efekty jutro jak wrócę do domu.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami