Szukaj
Z reklamą A7 trzeciej, z tekstem o matce, to mocno pojechał. Tak przesadził, że
zrobiło się niesmacznie. Ale Cyganie i Elmina to genialna robota.
Sikora za reportaż o hipisach, za portrety Aborygenów i "Cztery pory roku".
Cykl Tomaszewskiego o góralach słaby, podobnie jak kolory Sikory. Postaci przypominają mi te z Avatara.
Ostatnio edytowane przez basket ; 14-04-2018 o 16:04
Fuji
Wcale nie męczyłem, hi, hi. Albo balans bieli miałem zły, albo miałem szary założony i zafarbik lekki poszedł.Na innym jest za czerwono, też raczej z wymienionych powodów. Poprawna wersja jest na FB albo 500px.Teraz z telefonu, to nie sprawdzę. I nie ja zacząłem, i też nigdzie nie chodzę i nie nawracam krzyżem, ogniem i mieczem. Mam na to w....e ale tylko prawda jest ciekawa, to napisałem co myślę. Fufu ma nienaturalne kolory i nienaturalny obrazek. Czasem to działa na plus, ale w większości nie.
Ja nikogo krzyżem nie nawracam. Jestem zdania, że każdy ma swój gust i dobrzeŚmiać mi się chcę tylko jak to wszystko czytam, a już mega dziecinne jest chwalenie czegoś co akurat się posiada. Pamiętam czasy jak miałeś fuji i zachwalałeś mocno, byłeś fujikowym funbojem, a teraz piszesz że się rozlatuje, że kolory do dupy itp. Zachwyt przeszedł na sony. Weź ty może chłopie jakiś ołtarzyk postaw skośnookim za to co dla ciebie zrobili
![]()
![]()
I z tym zdaniem pozostań, bo przecież każdy może mieć swojeI ja też mogę
Śmieszne są te przepychanki sprzętowe, naprawdę śmieszne
![]()
Fuji
Skontaktuj się z nami