Close

Strona 1144 z 1914 PierwszyPierwszy ... 144644104410941134114211431144114511461154119412441644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 431 do 11 440 z 19131

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    Chlopaki (i dziewczyny), ta dyskusja to troche jak mozliwosc zobaczenia niezwykle rzadkiego zwierza- nie sadzilem, ze mozna na taka dyskusje (podobnie jak na zwierza) sie jeszcze natknac- naprawde sadzicie, ze sony (canon, fuji, panas, olympus) jest o tyle lepsze/gorsze od nikona (sony, fuji, panasa, canona), ze warto czas na pisanie (i czytanie) poswiecac? P.S. tutaj gear roznych "fotograferow" https://shotkit.com/
    Od Nikona nic nie może być lepsze.
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Jak patrzę na telefonie to loxia wygrywa o pół długości.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puch24 Zobacz posta
    Od Nikona nic nie może być lepsze.
    Kelby twierdzi, że Canon jest sto lat przed murzynami. Dopiero tym daje się fotki robić a w Nikonie tkwił z głupoty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cz4rnuch Zobacz posta
    Szczerze pisząc to chyba jednak wolę pojechane projekty Sikory na Fujiku zamiast tej nachalnej reklamy Tomaszewskiego do spółki z bredniami, którymi nas ostatnio karmi. Poza tym ten trybut to przecież nie jest pierwszy romans Sikory z kolorkami.
    Z reklamą A7 trzeciej, z tekstem o matce, to mocno pojechał. Tak przesadził, że
    zrobiło się niesmacznie. Ale Cyganie i Elmina to genialna robota.
    Sikora za reportaż o hipisach, za portrety Aborygenów i "Cztery pory roku".
    Cykl Tomaszewskiego o góralach słaby, podobnie jak kolory Sikory. Postaci przypominają mi te z Avatara.
    Ostatnio edytowane przez meliszipak ; 14-04-2018 o 14:50
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meliszipak Zobacz posta
    ...podobnie jak kolory Sikory. Postaci przypominają mi te z Avatara.
    I to jest właśnie świetne. Tak miało być. Super sobie to wymyślił. Dla mnie jest mega Także guściki różne są
    Fuji

Domyślnie

Chyba zerżnął ?

Domyślnie

Chyba zerżnął ?
    A jakie to ma znaczenie jak komuś się podoba?
    BTW...tak jedziesz na kolory fuji i tak zerknąłem na Twoją stopkę. Jedno zdjęcie takie zaniebieszczone z mostkiem, to takie kolory z fuji wychodzą bez obróbki, a ty je obróbką męczyłeś hihihi
    Ostatnio edytowane przez basket ; 14-04-2018 o 16:04
    Fuji

Domyślnie

Wcale nie męczyłem, hi, hi. Albo balans bieli miałem zły, albo miałem szary założony i zafarbik lekki poszedł.Na innym jest za czerwono, też raczej z wymienionych powodów. Poprawna wersja jest na FB albo 500px.Teraz z telefonu, to nie sprawdzę. I nie ja zacząłem, i też nigdzie nie chodzę i nie nawracam krzyżem, ogniem i mieczem. Mam na to w....e ale tylko prawda jest ciekawa, to napisałem co myślę. Fufu ma nienaturalne kolory i nienaturalny obrazek. Czasem to działa na plus, ale w większości nie.

Domyślnie

Ja nikogo krzyżem nie nawracam. Jestem zdania, że każdy ma swój gust i dobrze Śmiać mi się chcę tylko jak to wszystko czytam, a już mega dziecinne jest chwalenie czegoś co akurat się posiada. Pamiętam czasy jak miałeś fuji i zachwalałeś mocno, byłeś fujikowym funbojem, a teraz piszesz że się rozlatuje, że kolory do dupy itp. Zachwyt przeszedł na sony. Weź ty może chłopie jakiś ołtarzyk postaw skośnookim za to co dla ciebie zrobili
    Fufu ma nienaturalne kolory i nienaturalny obrazek. Czasem to działa na plus, ale w większości nie.
    I z tym zdaniem pozostań, bo przecież każdy może mieć swoje I ja też mogę Śmieszne są te przepychanki sprzętowe, naprawdę śmieszne
    Fuji

Domyślnie

Poddaje się. Masz rację.

Strona 1144 z 1914 PierwszyPierwszy ... 144644104410941134114211431144114511461154119412441644 ... OstatniOstatni