Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500pxFB
Sikorze do zdjęć wystarczy dowolny zaawansowany aparat a rachunki trzeba z czegoś płacić, także zupełnie nie dziwię się...
Ja też rozumiem, że jak dobrze płacą....
Nawet cykl pod fuji zrobił (Tribute to colors), że niby te landrynkowate, radioaktywne i oczojebne fujiowe kolory takie jedwabiste.
Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
Nawet cykl pod fuji zrobił (Tribute to colors), że niby te landrynkowate, radioaktywne i oczojebne fujiowe kolory takie jedwabiste.
Sam tytuł wszystko wskazuje. To jest jakaś projekcja zupełnie innej rzeczywistości podoba mi się.
Mój nec chyba ma nalatane 6k, włączony był przez 10k. Czujnik obecności zdał swój egzamin.
Włączyłem.
Szczerze to nie przepadam za tym cyklem.
Szczerze pisząc to chyba jednak wolę pojechane projekty Sikory na Fujiku zamiast tej nachalnej reklamy Tomaszewskiego do spółki z bredniami, którymi nas ostatnio karmi. Poza tym ten trybut to przecież nie jest pierwszy romans Sikory z kolorkami.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami