tzn. ja bym powiedział, że owszem wymiata ale moim zdaniem był to naturalny ruch, bardzo zresztą prosty i tak naprawdę wielki wstyd, że wszyscy inni tak na tym oszcządzali i oraz oszczedzają
ekrany VGA są dość mocno popularne w pocketach oraz coraz bardziej w komórach - dla potrzeb Nokii produkuje się masowo co prawda wyświetlacze 320x240 w ogrooooomnych ilościach. Produkowane masowo tanieją coraz bardziej a kupowane w hurtowych ilościach przez Nikona kosztują (czy kogolwiek innego) kosztują trudno powiedzieć może 50$ za jeden.
Tak czy inaczej jednak to Nikon zamierza wprowadzić je pierwszy
ps. ja już nie raz się zastanawiałem nad przyczyną skąpstwa firm fotograficznych w tym temacie i o ile skąpstwo takie było kilka lat temu oraz nawet dziś w puchach ekonomicznych do usprawiedliwienia to np. wypuszczenie takiego D80 z takim wyświetlaczem to już był mały blamaż moim skromnym zdaniem.
Ale blamaż ten powtórzył Canon 40d i większych braciach jednak także ponownie oddajmy chwałę N
O ile dodatkowo blamaż w 40d to jeszcze małe piwo to blamaż w markach zakrwawa już jednak na wtopę roku)
ps.2. nie zapominjamy jednak, że za różnicę w cenie 40d a d300 można by kupić kilka-kilkanaście takich display'ówoczywiście nie w cenach Serwis Nikon Polska
))
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami