Close

Strona 961 z 1914 PierwszyPierwszy ... 461861911951959960961962963971101110611461 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9 601 do 9 610 z 19131

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxwawa Zobacz posta
    przecież nawet takie fotki można spokojnie wydrukować
    1
    2

3
    Bardzo ładny pionowy banding.
    Shoot different.
    FF (Fuji + Fuji)

Domyślnie

Nie każdy ma też najnowszego iphone'a.

Domyślnie

Nawet jeśli za ileś tam lat najnowsze iphony dorównają jakością obrazka standardowym aparatom, to nigdy nie zastąpią przyjemności obcowania z takimi, wzięcia do ręki, spojrzenia w wizjer, ustawienia przysłony pierścieniem na obiektywie i słuchania dźwięku mechanicznej migawki. No, chyba że to ja jestem nienormalny...

Domyślnie

Prawdziwy aparat to wielki/średni format z pochyłami. :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Nawet jeśli za ileś tam lat najnowsze iphony dorównają jakością obrazka standardowym aparatom, to nigdy nie zastąpią przyjemności obcowania z takimi, wzięcia do ręki, spojrzenia w wizjer, ustawienia przysłony pierścieniem na obiektywie i słuchania dźwięku mechanicznej migawki. No, chyba że to ja jestem nienormalny...
    przyjemność przyjemnością, ale możliwość pstryknięcia przyzwoitego zdjęcia kiedy nie ma się przy sobie aparatu jest niezastąpiona
    Z6 | 35/1.8S | 50/1.8S | 70-200/4 VR

Domyślnie

Gadu gadu, a foty to nie ma kto dać... Bo jak już uruchomili te hostingi, to trzeba im nawrzucać.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC00199a.jpg
Wyświetleń:	31
Rozmiar:	685,5 KB
ID:	541

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aldam Zobacz posta
    Na to odpowiem.
    Jest większa niż jakimkolwiek aparatem, który miałem...
    A to już różnie z tym bywa. Ja kocham focić komórkami, lubię też swojego LG G6, np za szeroki kąt, ale wystarczył jeden dzień focenia nim wieczornych parad z okazji dnia zmarłych i szybko zatęskniłem za chukowym A7. Dla mnie te sprzęty się uzupełniają. Na tę chwilę nie da się zastąpić jednego drugim.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Większość współczesnych aparatów nawet nie ma pierścienia przysłony na obiektywie, a dźwięk migawki często bywa wręcz niepożądany. Ja przyszłości aparatów fotograficznych upatruję w ich usmartfonowieniu. Mniej przycisków, więcej obsługi gestami, kafelkowe menu, ajfonowski dizajn, obrazowanie obliczeniowe zamiast żyłowania parametrów optyki i matrycy.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb | ig

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Ja przyszłości aparatów fotograficznych upatruję w ich usmartfonowieniu. Mniej przycisków, więcej obsługi gestami, kafelkowe menu, ajfonowski dizajn, obrazowanie obliczeniowe zamiast żyłowania parametrów optyki i matrycy.
    Nie mogę się już doczekać...
    FF (Fuji + Fuji)

Strona 961 z 1914 PierwszyPierwszy ... 461861911951959960961962963971101110611461 ... OstatniOstatni