Mnie się dosyć często zdarza 600, co jest limitem przez kartę pamięci 16 GB. Nie wiem o ile więcej mógłbym wyciągnąć. Wyłączam aparat za każdym razem, kiedy nie mam zamiaru robić zdjęć.
Szukaj
Okolo 500+![]()
Chłopacy - aparat przyjechał wczorajod razu mam pytanie - o co chodzi z tą stabilizacja gdyż podobno a7 jej nie ma natomiast wszędzie pisze że ma ja obiektyw FE50 f1.8 a ja na ekranie mam taką łapkę z napisem off, gdzie mam ją w takim razie włączyć?
Opcja zmiany na ON się pojawi jak będzie obiektyw ze stabilizacją z którą można coś zrobić. A póki co musisz żyć z OFF.
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Gdzie kupowałeś? Bo aż nie wierzę.
Może piszą o e50/1.8 który ma stabilizację a nie o fe50/1.8 który jej nie ma?:>
Opcja do zmiany się wyświetla bo aparat nie wie ile masz obiektywów i czy któryś nie ma stabilizacji której włączanie/wyłączanie może być pożądane. Ale możesz sobie ustawić co się ma pokazywać w menu (tym pod Fn) i jak masz szkła tylko bez stabilizacji to sobie dasz coś przydatniejszego. No chyba że w Displayu masz ustawione permanentną widoczność wszystkich opcji w aparacie to pewnie się z tym nic nie zrobi![]()
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
No faktycznie. Czyli Niemcy z MM jak zwykle kłamią, podobnie jak w przypadku kopcącego Foldzwagena, a EuroAgd samo nie wie co sprzedaje.
Hint - niezgodność towaru z umową.
Skontaktuj się z nami