Szukaj
xpro2/ 23/ 56/ 10-24/godox
@ zientas - tak się jeszcze zastanawiam że może ostrzyłeś jakimiś bocznymi punktami AFu gdzie nie ma pokrycia AFem fazowym (a sam AF kontrastowy działa inaczej i trzeba się go trochę nauczyć aby optymalnie trafiał, szczególnie po przesiadce z lustrzanki) [pokrycie AFem fazowym w kadrze da się włączyć] albo odwrotnie - środkowym i potem przekadrowywałeś i z małą GO wychodził delikatny brak ostrości. Albo w ogóle AF fazowy był wyłączony (bo chyba była taka opcja, ale nie bijcie, nie pamiętam kiedy ostatnio byłem w menu aparatu:P).
(loxia35)
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Fazowego chyba wyłączyć nie można, tylko samo zaznaczanie. Piszę z pamięci wiec mogę się mylić. Jeszcze do wczoraj wydawało mi się, że temat jest "fobistyczny" ale wczoraj miałem okazję pofocic w łagodnie mówiąc kiepskich warunkach i chyba jest "cos" na rzeczy. Praktycznie 1,8 zawsze. Co dziwne z 6300 prawie sto procent trafień, z A7ll trochę gorzej ale nie dramatyzuje. Jak koledzy pisali kolor światła i kontrast chyba mają znaczenie. No i trzeba się "przyłożyć " Jak się strzela z biodra to często jest mydło, mimo, że na oko wszystko ok
Wysłane z mojego SM-T530 przy użyciu Tapatalka
Witam. Używa ktoś Voitka 35/1.2II na A7/A7II/A7RII? Można prosić o garść wrażeń? Mocno mi ostatnio taki zestaw zaprząta myśli.....
Podobno hostingi działają. Zaraz sprawdzimy...
A7II,[email protected]
Z innej beczki - jest jakaś sensowna lampa z TTL pod sony A7? Może być chińczyk.
A7R3/AF18/AF24/AF40/AF85
Do wyboru, do koloru...
https://www.bhphotovideo.com/c/searc...t&N=4168864822
Wszystko A7II 55 i 28
- - - - kolejny post - - - - - -
i jeszcze schody Camondo na Galacie
moje:
Załącznik 492
i Bressona
Załącznik 493
Skontaktuj się z nami