Close

Strona 10 z 19 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 188
    seth
    Gość

Domyślnie

pozwolę sobie tutaj apropos nowości...
    http://fotopolis.pl/index.php?n=6244

http://www.dpreview.com/news/0708/07...ny12mpcmos.asp

moze nowe nikony tez beda mniej szumiec i pozycja canona nie bedzie juz na tym polu tak silna .. cóż wydaje mi się, że zaczyna się robić ciekawie.. może też nadejdzie koniec walki na duperele i bedzie walka na wizjery hehe maży mi sie taka konkurencja po tym jak wczoraj wyjąłem z szafy starą minolte 7000 lub jak wspomnę nikon'a f90...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seth Zobacz posta
    pozwolę sobie tutaj apropos nowości...
    http://fotopolis.pl/index.php?n=6244

http://www.dpreview.com/news/0708/07...ny12mpcmos.asp

moze nowe nikony tez beda mniej szumiec i pozycja canona nie bedzie juz na tym polu tak silna .. cóż wydaje mi się, że zaczyna się robić ciekawie.. może też nadejdzie koniec walki na duperele i bedzie walka na wizjery hehe maży mi sie taka konkurencja po tym jak wczoraj wyjąłem z szafy starą minolte 7000 lub jak wspomnę nikon'a f90...
    Tak to fakt że trochę szkoda tych czasów kiedy w puszce ważne były funkcje, a jakość obrazu zależała od tego jaki się przypnie obiektyw i włoży film.
    Pozdrawiam
    Marcin

seth
    Gość

Domyślnie

Nom... po co komu jakies cuda jak podgląd na LCD na żywo.. i argumenty jakie to potrzebne w stylu "do robienia zdjęć z nad glowy itp itd".. kiedys nie bylo i ludzie focili, efekty tez byly ... lub nie działające systemy czyszenia matrycy lub ledwo działajace... jakieś funkcje rozpoznawania twarzy.. bla bla bla, dobra nie bede marudzil myśle, że nadejdzie czas (może już nadchodzi), że producenci zaczną się skupiać na tych ważniejszych sprawach.

Domyślnie

Idąc twoim tokiem rozumowania można powiedzieć, że kiedyś ludzie wcale nie focili, a malowali na ścianach jaskiń.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seth Zobacz posta
    Nom... po co komu jakies cuda jak podgląd na LCD na żywo.. i argumenty jakie to potrzebne w stylu "do robienia zdjęć z nad glowy itp itd".. kiedys nie bylo i ludzie focili, efekty tez byly ... lub nie działające systemy czyszenia matrycy lub ledwo działajace... jakieś funkcje rozpoznawania twarzy.. bla bla bla, dobra nie bede marudzil myśle, że nadejdzie czas (może już nadchodzi), że producenci zaczną się skupiać na tych ważniejszych sprawach.
    No to wyobraź sobie, że są tacy dziwni ludkowie którym ta funkcja się bardzo podoba i cenią sobie że będzie. I ciekaw jestem na jakich to "ważnych" funkcjach mają się skupić producenci?
    Pozdrawiam
    Marcin

seth
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Idąc twoim tokiem rozumowania można powiedzieć, że kiedyś ludzie wcale nie focili, a malowali na ścianach jaskiń.
    co chcesz przez to powiedzieć? ze np rzeby zrobić dobry portret potzrebujesz zeby aparat twarz rozpoznawal np?
    ja zamiast takich dupereli jak podglądy na żywo itp wolalbym pożadny wizjer jak z czasów analogowych. myśle ze ktoś jeszcze by sie znalazł, kto również by chcial.

pozdr

seth
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No to wyobraź sobie, że są tacy dziwni ludkowie którym ta funkcja się bardzo podoba i cenią sobie że będzie. I ciekaw jestem na jakich to "ważnych" funkcjach mają się skupić producenci?

może i się podobaja jak dostane do tego jakis duży jasny wizjer to czemu nie .. innych ważych, choćby jakoś obrazu... tak jak pisales wyzej.
    i nie mam zamiaru sie tu sprzeczać o takie rzeczy, wyrazilem tylko swoje zdanie.

pozdr
    Ostatnio edytowane przez seth ; 21-08-2007 o 14:21

Domyślnie

zdziwicie sie jak wyjdzie 3d(canon) uszczelniony FF z 5kl/s za 3000$...
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Domyślnie

seth, przecież LiveView to największy wizjer na rynku, w dodatku z działającym AF i powiększeniem na żywo..

seth
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubaman Zobacz posta
    seth, przecież LiveView to największy wizjer na rynku, w dodatku z działającym AF i powiększeniem na żywo..
    nie, to nie jest wizjer i jakos tego co tam widac nie przypomina wizjer optycznego, nie mowiac o lapaniu ostraści manulanie na czyms takim i bieganiu jak zombie (jak już ktoś wspomnial na tym forum )

Strona 10 z 19 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów