Szukaj
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
dokładnie, kreowanie swojej wizji zamiast zwykłego (choćby do bólu poprawnego i atrakcyjnego) odwzorowania rzeczywistości... bardzo trudna sztuka wymagająca sporego wyczucia i warsztatu - ja nie potrafię się zdobyć na kreacjonizm nawet podczas zabawy w forumowe RAWki, zawsze wydaje mi się, że pojechałem w jakąś zbyt odrealnioną stronę
Co do powyższej fotografii to zupełnie nie ogarniam BW ale obrazek (zaproponowana wizja) nie podoba mi się... prawdopodobnie za sprawą znacznej rozbieżności pomiędzy całością kadru, a niebem które wygląda nieco jak malowane akwarelą. Może gdyby cały obrazek był utrzymany w podobnej stylistyce...
Och, harb! Czy urodziłeś się przedwczoraj? Przecież od wieków, gdy kogoś gryzie zazdrość, że to nie jego chwalą, to zaraz ów ktoś wynajduje uchybienia i braki, by zdeprecjonować obraz, autora i wszystko to, co nie jest jego... Foto mi się podoba. Mój Tatko także uwielbiał takie klimaty (w zamierzchłych czasach fotografii analogowej - trudniej było uchwycić dramatyczne niebo) - pewnie to rodzinne. Właśnie dzięki takiemu postrzeganiu świata Tato został uhonorowany AFIAP.
nie miałem, dopóki nie dałeś publicznie temu wyraz powyżej...
uprzejmie przypominam, że to jest forum dyskusyjne i tutaj się z definicji dyskutuje (zakładam, że rozumiesz definicję dyskusji) - w tym przypadku o zdjęciach - z czym ty masz najwyraźniej problem, nie mając nic do powiedzenia na temat zdjęcia stawiasz się (nie proszony) w roli adwokata autora czym prowokujesz nie potrzebnie toksyczną sytuację
Skontaktuj się z nami