Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 50

Wątek: D40 i 50/1,8

Domyślnie

Po pierwsze jesli to ma byc na powaznie to niech autor tematu stworzy jakąś strone www, gdzie takie wpisy by mozna było dawac, a nie w temacie na forum... Bo tu to bedzie tylko miejsce by nabić sobie posta...

Po drugie mysle, ze taka petycja nie jest potrzeba bo moim zdaniem Nikon cos takiego niedługo wypusci na rynek...

ps. Ja w ogole w takie akcje nie wierze... Zreszta juz chyba jest cos takiego - petycja uzytkownikow D50 o nowy firmware... I co? i nic

Domyślnie

będzie jak w Canonie jest od dawna

Domyślnie

nie podpisuje się bo będzie pewnikiem większa
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

puchbeary
    Gość

Domyślnie

szkoda transferu. jak do tej pory takich akcji to forum zaliczyło wiele - z dużo większym odzewem społeczeństwa forum i ŻADNA nie znalazła ciągu dalszego.

Domyślnie

I mój podpis także jest

Domyślnie

Oczywiscie w dalszym ciagu D40 to najlepszy aparat pod sloncem, a brak srubokreta to tak naprawde zaden problem...

Sorry, chlopaki, ale nie moglem sie powstrzymac, zeby nie nawiazac do wczesniejszych debat nad D40...
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    szkoda transferu. jak do tej pory takich akcji to forum zaliczyło wiele - z dużo większym odzewem społeczeństwa forum i ŻADNA nie znalazła ciągu dalszego.
    Bo trzeba pisać nie do NP tylko walić prosto do centrali z tłumaczeniem na japoński
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółto-czarny Zobacz posta
    Bo trzeba pisać nie do NP tylko walić prosto do centrali z tłumaczeniem na japoński
    A znasz język japoński na tyle, aby taki list dla prezesów NIKON-a był zrozumiały (o ile w ogóle do nich dotrze). Jeśliby faktycznie dotarł, to znając japońską kulturę, reakcja byłaby natychmiastowa. Japończycy bardzo dbają o swój wizerunek, a np. utrata twarzy znaczy dla nich tyle samo co koniec świata.
    Ostatnio edytowane przez david555 ; 18-08-2007 o 14:08
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

david555 chyba mowimy o roznych rzeczach - kultura kulturą ale duze firmy/korporacje funkcjonuja w taki sposob ze na tego typu listy odpowiada jakis pionek z dzialu obslugi klienta;]
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DXT Zobacz posta
    david555 chyba mowimy o roznych rzeczach - kultura kulturą ale duze firmy/korporacje funkcjonuja w taki sposob ze na tego typu listy odpowiada jakis pionek z dzialu obslugi klienta;]
    Właśnie dlatego napisałem, że o ile w ogóle do nich dotrze i o ile rzeczywiście by dotarł reakcja byłaby taka, jak napisałem wyżej. Takie listy najlepiej jest pisać za pośrednictwem mediów, jako listy otwarte, bo wówczas istnieje prawdopodobieństwo, że władze firmy się tym zainteresują.
    Ostatnio edytowane przez david555 ; 18-08-2007 o 14:12
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów