Pierwszy wypad nad jezioro pozwolił pstryknąć kilka fotek. Oto jedna z nich.
Będę wdzięczny za wszelkie uwagi zwłaszcza dotyczące obróbki bo dawno nie robiłem portretów w kolorze.
Szukaj
Pierwszy wypad nad jezioro pozwolił pstryknąć kilka fotek. Oto jedna z nich.
Będę wdzięczny za wszelkie uwagi zwłaszcza dotyczące obróbki bo dawno nie robiłem portretów w kolorze.
D750 | D600 | Tamron 24-70 2.8 G2 | Nikkor 14-24 2.8 | Nikkor 105 2.8 micro VR | Helios 44-3 f2 | Sigma 50 1.4 Art
WYWOŁAJ RAWKA
ZGŁOŚ SWOJE ZDJĘCIE DO TEMATYCZNYCH
PODEJMIJ WYZWANIE
przeswietlony dziubek.
tak ogolnie to stylistyka... jakby to ujac... mlodego pokolenia.
no ale niektorym sie podoba tak![]()
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Wyszło bardzo ciężko
Nie wiem na jakiej ogniskowej ale spojrzenie z wysokości głowy w dół zmniejszyło optycznie ekhmmm "spodenki" natomiast wyolbrzymiło koszulę która dodatkowo jeszcze mocno "napompowana" jest (sztywniejszy materiał? ) + krój samej koszuli.
Nie pomaga lewa ręka która rozbudowuje postać po prawej stronie fotografii
Ciemne drzewo wyrastajace z głowy mnie osobiście koszmarnie drażni - niby jest w nieostrości ale jako jedyne jest praktycznie czarne i przyciąga uwagę
Nie ukrywam że liczyłem na twoje rady @fafniak. Oczywiście dzięki również @akustyk.
Faktycznie nie zwróciłem uwagi na to drzewo. Teraz i mnie przeszkadza. Co do koszuli to jest porostu ogromną (moja od munduru). Taki wpadł mi pomysł za stylizacja na amerykańską policjantke. Faktycznie powinienem fotografować z pasa.
A co sądzisz o kolorach, obróbce? Cchciałem taki styl vintage osiągnąć ale nie jestem przekonany.
Fotki wrzucam żeby się uczyć od lepszych a nie podbudować ego więc bardzo dziękuję za rady i komentarze. Dawajcie jeszcze![]()
D750 | D600 | Tamron 24-70 2.8 G2 | Nikkor 14-24 2.8 | Nikkor 105 2.8 micro VR | Helios 44-3 f2 | Sigma 50 1.4 Art
WYWOŁAJ RAWKA
PODEJMIJ WYZWANIE
Nie, spoko. Z monitorem wszystko ok. Te spodenki są niebieskie fabrycznie![]()
WYWOŁAJ RAWKA
PODEJMIJ WYZWANIE
Ok, bo już się bałem![]()
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Tak jak koledzy pisali wyżej , plus dla mnie ta niedoświetlona szyja wygląda jakby ktoś koleżance podmienił głowę bo linia jest tak prosto haha.
WYWOŁAJ RAWKA
PODEJMIJ WYZWANIE
Skontaktuj się z nami