Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Norweska...

Domyślnie Norweska...

szuflandia. Oj dawno to było... prawie rok temu . Trzeba "siły" zbierać na następna wyprawę.

Janusz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Myszków,woj.Śląskie

Domyślnie

Przyjemny obrazek
    Nikon D300s+Tamron 150-600 vc usd+Tokina 11-16 II+Tamron 17-50 Vc
    https://www.facebook.com/FotografiaK...homepage_panel

Domyślnie

Piękna ta Norwegia, jak Polska prawie.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

warunki ladne. z kompozycja nie wiem jaki (czy) byl zamysl. chyba, ze fajna panorama, wtedy po prostu dol jest niepotrzebny...

Domyślnie

Ale warun miałeś, najlepsze oświetlenie jakie może być, jest idealnie. Mnie dół odpowiada za przedmówcą, łatwiej sobie wyobrazić okolicę. Pocztówkowe ale bardzo ładne.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    warunki ladne. z kompozycja nie wiem jaki (czy) byl zamysl. chyba, ze fajna panorama, wtedy po prostu dol jest niepotrzebny...
    Polemizowałbym... Obcinając dół linia horyzontu zbliża się niebezpiecznie ku połowie wysokości kadru. Osobiście tego nie lubię i unikam. W tym przypadku przed wzgórzem jest woda, co jeszcze bardziej MZ zakłóciłoby "równowagę" foty. Gdyby ciąć jeszcze wyżej , nad kamieniami, i to wyglądałoby jeszcze gorzej... jak lewitująca góra.
    Taka jest oczywiście moja wizja tego miejsca , i jeśli ktoś ma ochotę, może sam tam na miejscu zmierzyć si ę z tematem i pochwalić sie nam .

Janusz