Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: norweska wioska

Domyślnie norweska wioska

Witam
    Chciałam się podzielić z Wami zdjęciem, które zrobiłam w zeszłe wakacje.

Powiedzcie co o nim sądzicie, tak bym mogła wyciągnąć wnioski na przyszłość.
    pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

jest OK
    chciałoby się tam zamieszkac jakiś czas.

Domyślnie

Ciężko coś przy tego rodzaju zdjęciu powiedzieć , jest poprawnie .
    Mam nadzieję że zrobiłaś więcej zdjęć w tym pięknym kraju więc może coś więcej pokażesz i wtedy "pociśniemy" ?
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

może obróbkowo bym coś powalczył
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Trudno popsuć takie zdjęcie więc jest ok. Ciut ciemnawo, minimalnie bym pojaśnił.
    Kadr normalny, bez szału.
    Daj więcej.

Domyślnie

z tego samego dnia i okolicy dwa inne ujecia:
    2.

3.

Domyślnie

no to teraz możecie "pocisnąć" czekam na konstruktywną krytykę
    4.

Domyślnie

Fajne zdjecia, wioseczka wyglada jak z setlersow
    Brak obrobki i jakiegos wyjatkowego swiatla do dodania klimatu, ale nimozna miec wszytskiego....czyli swiatlo odpuszczam, brak obrobki nie.
    Ostatnie jest obrobione, kolory mocne, ale mnie sie podoba, jest plasko, ale czlowiek uczy sie cale zycie. Kadry wygladaja na przemyslane i widac, ze nie sa dzielem przypadku, bardzo dobry poczatek na forum, witamy Dagmaro.

Domyślnie

Dzięki wielkie
    Tak zgadza się, kadry były przemyślane. Zawsze staram się myśleć a nie robić przypadkowe pstryki, ale nie zawsze inni to widzą a i mi nie zawsze wychodzi
    Światło płaskie...to znaczy by nie było tak jak jest, powinnam poczekać np do zachodu słońca?
    Mam nadzieje, ze dzięki takim jak Ty, będę bardziej świadoma swoich błędów, a co za tym idzie, będę robić już tylko lepsze zdjęcia
    Dzięki wielkie za komentarz !

Domyślnie

Jako turystyki dają radę, wcale nie wyglądają na rękę nowicjusza. Sam temat, czyli Norwegia też wiele wybacza...
    Witam na Forum.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów