Szukaj
Ja mam tylko jedno pytanie; te wlosy to tak specjalnie niszczysz (zarowno tutaj jak i w watku "czerwony"), czy tak Ci "wychodzi"?
Sa takie jakies plastikowe, zlewaja sie w jednolita papke, jakby ktos gruba warstwe smalcu na nie nalozyl... Tutaj dodatkowo na brzegach fryzury (kiedy laczy sie z tlem) w kilku miejscach widac niestaranna obrobke...
Niemniej jest duzo lepiej niz poprzednio.![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Fajna twarz, trochę za blada od światła
za owi zdjęcie ok , ale właśnie włosy dyskwalifikują to zdjęcie, może pokażesz nam bez wycinania włosów ?
pozdrawiam Piotr
Ja nie mówię żeby nie szukać wad. Im więcej wad się wyszuka na zdjęciu tym lepiej, bo po to publikujemy aby inni pomogli wyszukać wady których nie widzą autorzy.
Ja tylko mówię że oceniałem zdjęcie pod względem czy mi się podobało, a wady techniczne po prostu w tamtym momencie mnie nie interesowały. Co nie znaczy że należy je ignorować. Ja akurat w tamtym momencie nie miałem ochoty analizować zdjęcia pod względem technicznym...
Zdjęcie fajne bo patrzy we mnie.
tylko trochę za mocno obróbkę widać.
Skontaktuj się z nami