Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Glamour ???

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    No duuuużo lepiej Jeszcze wywal tę kreseczkę na prawym policzku modelki i będzie dobrze
    Przeczytaj to co napisałem pod zdjęciem - to jest cień na policzku który go podkreśla.
    Pozdrawiam

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez k2-kabala Zobacz posta
    Przeczytaj to co napisałem pod zdjęciem - to jest cień na policzku który go podkreśla.
    Przeczytałem. Co nie znaczy, że nie może mi się to nie podobać, prawda? Dlatego o tym napisałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Przeczytałem. Co nie znaczy, że nie może mi się to nie podobać, prawda? Dlatego o tym napisałem
    Jeśli tak to już inna sprawa . Oczywiście może Ci to przeszkadzać.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Ja mam tylko jedno pytanie; te wlosy to tak specjalnie niszczysz (zarowno tutaj jak i w watku "czerwony"), czy tak Ci "wychodzi"?
    Sa takie jakies plastikowe, zlewaja sie w jednolita papke, jakby ktos gruba warstwe smalcu na nie nalozyl... Tutaj dodatkowo na brzegach fryzury (kiedy laczy sie z tlem) w kilku miejscach widac niestaranna obrobke...
    Niemniej jest duzo lepiej niz poprzednio.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Fajna twarz, trochę za blada od światła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Ja mam tylko jedno pytanie; te wlosy to tak specjalnie niszczysz (zarowno tutaj jak i w watku "czerwony"), czy tak Ci "wychodzi"?
    Sa takie jakies plastikowe, zlewaja sie w jednolita papke, jakby ktos gruba warstwe smalcu na nie nalozyl... Tutaj dodatkowo na brzegach fryzury (kiedy laczy sie z tlem) w kilku miejscach widac niestaranna obrobke...
    Niemniej jest duzo lepiej niz poprzednio.
    Co do smalcu - nic nie robiłem, po prostu ma tak wystylizowane
    Na temat czerwonego - dałem c...a, tak jak napisałem nie przyłożyłem się do obróbki
    Co do włosów na brzegach + tło, masz racje, powinienem zostawić drobne kosmyki tak jak było wcześniej.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Wyszło tło czy nie wyszło, włose są wycięte z tła dobrze czy źle, sama modelka według mnie wyszła świetnie. Bardzo ładna dziewczyna, ciekawa i dynamiczna ekspresja podkreślająca jej urodę, i w ogóle samo zdjęcie bardzo mi się podoba.
    A czepiacze tła czy źle wyciętych włosów niech teraz sobie szukają wad...

czepiacze tła... mi nie wystarczy modelka o ładnej urodzie wyrażająca swoją ekspresję w jakikolwiek sposób, zeby całośc zdjecia ocenić pozytywnie. Po prostu linia włosów okrutnie ujęła temu portretowi, co wiele osób zauważyło.. (nie po to by się czepiać).

Domyślnie

za owi zdjęcie ok , ale właśnie włosy dyskwalifikują to zdjęcie, może pokażesz nam bez wycinania włosów ?
    pozdrawiam Piotr

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez owi Zobacz posta
    czepiacze tła... mi nie wystarczy modelka o ładnej urodzie wyrażająca swoją ekspresję w jakikolwiek sposób, zeby całośc zdjecia ocenić pozytywnie. Po prostu linia włosów okrutnie ujęła temu portretowi, co wiele osób zauważyło.. (nie po to by się czepiać).
    Ja nie mówię żeby nie szukać wad. Im więcej wad się wyszuka na zdjęciu tym lepiej, bo po to publikujemy aby inni pomogli wyszukać wady których nie widzą autorzy.
    Ja tylko mówię że oceniałem zdjęcie pod względem czy mi się podobało, a wady techniczne po prostu w tamtym momencie mnie nie interesowały. Co nie znaczy że należy je ignorować. Ja akurat w tamtym momencie nie miałem ochoty analizować zdjęcia pod względem technicznym...

Domyślnie

Zdjęcie fajne bo patrzy we mnie.

tylko trochę za mocno obróbkę widać.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów