Szukaj
Najbardziej mi leżą nr 4 i bonus. Z czepialstwa - na nr 2 wyprostowałbym mury po obu stronach wejścia, a na nr 4 prawa strona mi przeszkadza, te jasne plamy (kawałki ciuchów na wystawie?). Zdjęcie jest bardzo klimatyczne i nie wiem, czy w takiej sytuacji nie zdecydowałbym się na pion, bez tej prawej strony (choć trochę szkoda odbicia...) - modelka ma tak sugestywne spojrzenie, że spokojnie "robi" to zdjęcie... Ale ogólnie masz już swój styl, klimat "noir" swoich zdjęć, brudny, chropawy, sugestywny, intrygujący. Ciśnij dalejPozdrawiam
![]()
http://marcinciepielewski.pl/
Instagram: Marcin Ciepielewski
Facebook: Marcin Ciepielewski - Images of Passion
Jako jednolita historia fajnie się ogląda, aż do zdjęcia 5. bo niezbyt rozumiem takie kadry, pewnie gdyby dziewczyna nie gryzła pąka i kierowała wzrok na nas było by lepsze.Na 4 ciachną był lekko prawą stronę, by uciąć wystający kawałek materiału.
Oprócz jakiś mniejszych mankamentów i przysłowiowych czepialstw mi się podoba
Ze wszystkiego najbardziej leży mi bonus, lubię taki obrazek,plastykę + super kolor.
No i 4. w dobrym klimacie
p.s Leda bym chyba odpuścił, osobiście uważam że fajnie się ogląda takie zdjęcia, jest coś innego z takim trochę ponurym klimatem
Jezusie nazareński... nie dziwię się, że nie odmówiłeśPiękna modelka. Bardzo klimatyczna sesja. Mi nie leży głównie te z kwiatem. Lepiej gdyby całowała kwiat a nie próbowała zjeść
a na 2 rzeczywiście te dwa punkty świetlne lekko rozpraszają. Ale nie tak bardzo. Bardzo klimatyczna sesja. Odpuść panel led
![]()
https://www.facebook.com/lookandphoto trochę bloga
4 bardzo fajna![]()
Klimacik mega fajny, a modelka jeszcze bardziej![]()
pytanie do Pawulona, kreujesz czyli masz wizje zdjecia przed, czy na biezaco lapiesz moment? dla mnie za czarno, zalezy od ujecia, przez to brakuje przestrzeni, szczegolow, no taki styl, nie musi mi sie podobac, kompozycyjnie i kadrowo tak
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
Na 6 pomarszczone ręce
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Skontaktuj się z nami