Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Nocny spacer

Domyślnie

fajne, piękna modelka

Domyślnie

Początek sesji o zmierzchu to świetny pomysł. Mam jednak wrażenie, że nie obmyśliłeś jej bardziej szczegółowo wcześniej.
    Po pierwsze przydałoby się ujednolicenie konwencji - taka z 2,4,5 mi pasuje. Jest elegancki strój, przekorny kołnierzyk ale niedbałość w postawie i włosach, fajnie.
    Dlatego teatralno-pozowana 1 i tumblerowo-natchniona 3 wypadają
    Po drugie nie pokazałeś nocnego miasta, a nocne miasto jest bardzo atrakcyjne, takż jako tło do portretów. Aż się prosi o kadr calej sylwetki w pięknej scenerii.
    Nawet ludzie w tle by nie zaszkodzili, dodaliby życia i uroda dziewczyny jeszcze bardziej by zwracała uwagę. (np zatłoczony bar, ludzie majaczący za szybą, a modelka na zewnątrz)
    Ale nawet światla, witryny, samochody, pełno atrakcji. Może kurs taksówką? Do tego kilka ciaśniejszych kadrów jak 3 i 4, tylko bardziej dopracowanych i byłoby super.
    Trochę szkoda zdzierać obcasy po ciemku, tylko dla ciasnych kadrów.

Tak więc, jak zwykle, łatwo było napisać
    pozdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jai pur Zobacz posta
    Początek sesji o zmierzchu to świetny pomysł. Mam jednak wrażenie, że nie obmyśliłeś jej bardziej szczegółowo wcześniej.
    Po pierwsze przydałoby się ujednolicenie konwencji - taka z 2,4,5 mi pasuje. Jest elegancki strój, przekorny kołnierzyk ale niedbałość w postawie i włosach, fajnie.
    Dlatego teatralno-pozowana 1 i tumblerowo-natchniona 3 wypadają
    Po drugie nie pokazałeś nocnego miasta, a nocne miasto jest bardzo atrakcyjne, takż jako tło do portretów. Aż się prosi o kadr calej sylwetki w pięknej scenerii.
    Nawet ludzie w tle by nie zaszkodzili, dodaliby życia i uroda dziewczyny jeszcze bardziej by zwracała uwagę. (np zatłoczony bar, ludzie majaczący za szybą, a modelka na zewnątrz)
    Ale nawet światla, witryny, samochody, pełno atrakcji. Może kurs taksówką? Do tego kilka ciaśniejszych kadrów jak 3 i 4, tylko bardziej dopracowanych i byłoby super.
    Trochę szkoda zdzierać obcasy po ciemku, tylko dla ciasnych kadrów.

Tak więc, jak zwykle, łatwo było napisać
    pozdr.
    -A trudniej zrobic Jasne jednak 1/15sek na analogu to troche wyzwanie a ten set to byl, powiedzmy "test shot" Bardzo ciekawie opisales co mozna by zrobic, kazdy ma swoja wizje , Twoja mi sie podoba. Dziekuje i pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawulon160883 Zobacz posta
    -A trudniej zrobic Jasne jednak 1/15sek na analogu to troche wyzwanie a ten set to byl, powiedzmy "test shot" Bardzo ciekawie opisales co mozna by zrobic, kazdy ma swoja wizje , Twoja mi sie podoba. Dziekuje i pozdrawiam.
    chyba gdzieś na hasło "sesja po zmierzchu" zamajaczyło mi w pamięci "Między słowami" Sofii Coppoli
    dawno oglądane, ale niezapomniane (piękne światła miasta, wykorzystanie zastanych warunków, zdjęcia robione w dużej mierze reportersko)

analogowo robi nocne portrety niejaki Khalik Allah i wychodzi pięknie, tylko modeli ma mniej urodziwych niż u Ciebie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12