fajne, piękna modelka
Szukaj
fajne, piękna modelka
Początek sesji o zmierzchu to świetny pomysł. Mam jednak wrażenie, że nie obmyśliłeś jej bardziej szczegółowo wcześniej.
Po pierwsze przydałoby się ujednolicenie konwencji - taka z 2,4,5 mi pasuje. Jest elegancki strój, przekorny kołnierzyk ale niedbałość w postawie i włosach, fajnie.
Dlatego teatralno-pozowana 1 i tumblerowo-natchniona 3 wypadają
Po drugie nie pokazałeś nocnego miasta, a nocne miasto jest bardzo atrakcyjne, takż jako tło do portretów. Aż się prosi o kadr calej sylwetki w pięknej scenerii.
Nawet ludzie w tle by nie zaszkodzili, dodaliby życia i uroda dziewczyny jeszcze bardziej by zwracała uwagę. (np zatłoczony bar, ludzie majaczący za szybą, a modelka na zewnątrz)
Ale nawet światla, witryny, samochody, pełno atrakcji. Może kurs taksówką? Do tego kilka ciaśniejszych kadrów jak 3 i 4, tylko bardziej dopracowanych i byłoby super.
Trochę szkoda zdzierać obcasy po ciemku, tylko dla ciasnych kadrów.
Tak więc, jak zwykle, łatwo było napisać
pozdr.
chyba gdzieś na hasło "sesja po zmierzchu" zamajaczyło mi w pamięci "Między słowami" Sofii Coppoli
dawno oglądane, ale niezapomniane (piękne światła miasta, wykorzystanie zastanych warunków, zdjęcia robione w dużej mierze reportersko)
analogowo robi nocne portrety niejaki Khalik Allah i wychodzi pięknie, tylko modeli ma mniej urodziwych niż u Ciebie![]()
Skontaktuj się z nami