cóż specem nie jestem, ale sprawia wrażenie że jest ok
Szukaj
cóż specem nie jestem, ale sprawia wrażenie że jest ok
pozdrawiam Piotr
Nie będę narzekał, żeby nie psuć statystykale w skrócie.
1. 23.07 Oddałem obiektyw 18-70DX na gwarancji (wizyta) (czas naprawy 2-3 tyg.)
2. 24.07 Dostarczyłem gwarancję międzynarodową (wizyta) (brak info o naprawie)
3. 29.07 Nie uznano naprawy na gwarancji, (ja musze się z nimi kontaktować, żeby przyśpieszyć sprawę) (mój telefon za 5 razem)
4. 30.07 Po 8 dniach przychodzi korespondencja napisana 23.07
5. 30.07 Ponowna interwencja, Niekompetentna obsługa nie zapisuje moich danych oraz zgody na ekspertyzę (wizyta) (kolejny czas naprawy 2-3 tyg.)
Co robię, kupuje kolejny obiektyw, ponieważ wole robić zdjęcia a nie pisać odwołania.
Czy jestem zadowolony z serwisu Nikona? nie sądzę.
Czy jestem zadowolony z D70s tak.
Minusy
- długie kolejki
- brak miejsca do parkowania
- jedna osoba w punkcie przyjęć
Plusy
+ mam blisko
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
za samo czyszczenie matrycy ?80 brutto i po ptakach (czyszczenie matrycy)
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Trochę drogo... a przecież żadnego cudu nie dokonali matryca to matryca na wierzchu zwykłe szkiełko ma być czyste i tyle żadna filozofiaa koszt czyszczenia 80 zł
no zadziwiony troszkę jestem
widzę, że muszę pochwalić lubelski serwis foto...
![]()
cóż stawka za godzinę pracy to 100 zł netto
pozdrawiam Piotr
właśnie !!! ja za pierwsze czyszczenie zapłaciłem 25 zł po dwóch dniach jak zmieniałem szkło znowu coś do matrycy się przylepiło grucha nie pomogła więc pobiegłem do serwisu i grosza nie zapłaciłem a do tego serwisant na mych oczach 15 minut walczył ze wstrętnym paprochem ...ALE na wszystko są normy.serwis a serwis to wielka różnica...
Piotrek - gdzie u nas jest tak milo?chetnie i swoja puszke bym przeczyscil. Tam gdzies na bocznej filaretow moze?
Skontaktuj się z nami