3.Dodaje jeszcze jedno, może ktose się skusi na konstruktywną opinie.
Szukaj
3.Dodaje jeszcze jedno, może ktose się skusi na konstruktywną opinie.
Ostatnio edytowane przez Marek ; 30-07-2016 o 18:04
Czas kosić.
Ostatnio edytowane przez Marek ; 30-07-2016 o 18:05
Nie wiem co jest nie tak, ale coś przy twarzy jakby było manipulowane w nieostrości - tak jakbyś nieumiejętnie poprawiał nieostrość.
Tak dla mnie to wygląda.
Natomiast 3 ka bardzo mi sie podoba
(a z cyklu jeden fotograf do drugiego - "zrobiłbym to inaczej) - szkoda że nie dałeś wiecej przestrzeni dookola modelki
skoro już powiedziałem "a" to powiem "b" i "c".
zdjęcie nr 2 - masz szczęście, że pewnie modelka spokojnamocno niekorzystnie pokazałeś sylwetkę. zdjęcie lekko z góry (tzn z poziomu Twojego oka), podciągnięta sukienka czyni sylwetkę.... mało atrakcyjną.
zdjęcie nr 3 - podobna perspektywa. Troszkę wysiłku z twojej strony ( wystarczyła kucnąć - obiektyw mniej więcej w połowie sylwetki) i zdjęcie byłoby piękne. Może warto było pokazać horyzont?
Pr5zy dzisiejszych manipulacjach obrazem - wystarczy ze dolą część kadru wydłuży o 10% i będzie git![]()
dupa fptpgraf na ziemi powniina byc zawsze![]()
Dzięki za opinie, zawsze bardzo pomocna.
Faktycznie zdjęcia są lekko z góry, ponieważ modelka schodziła i podchodziła pod wzniesienie w moim kierunku i odwrotnie. Przyznając szczerze, myślałem że taka perspektywa będzie jak najbardziej na tak.
Horyzontu zdecydowanie nie będzie, pole miało ostry spad i jedyne miejsce które było dostępne do zrozbienia zdjęcia to właśnie jest w którym stoi![]()
Skontaktuj się z nami