XP był uprzejmy się pytać, czy szybkie, czy pełne.![]()
Szukaj
XP był uprzejmy się pytać, czy szybkie, czy pełne.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Instalator w Windows 10 nic nie formatuje, to tak jakbyś tylko nazwy plików usunął, formatowanie generuje zapis/odczyt zwiększony, jak nie wierzysz to zrób po swojemu a potem po mojemu, w CrystalDiskInfo podejrzysz zmiany RobertMiernik, zresztą taki fachowiec od komputerów powinien to wiedzieć!
Nie pytalo mnie o system plików. FAT32 wypadl z obiegu![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Prosto pisząc formatowanie to likwidacja znaczników plików i nic więcej, pełne formatowanie trwa długo i nie jest potrzebne, a już przy przy ssd nie ma żadnego znaczenia, mamy też formatowanie niskiego poziomu gdzie tworzony jest wzorzec zapisu ale to zamierzchłe czasy.
Chyba tego nie dawałem
Skrót na ekranie i kopiuj wklej do lokalizacji elementu/
%systemroot%\system32\cmd.exe /c Cleanmgr /sagerun:65535
Szybkie oczyszczanie dysku będzie, bardziej szczegółowe niż te dostępne![]()
Nie podłaczalem jeszcze drukarki - a to stary Epson c1100 skanera Canona 9000 i Wacoma bambo. Nie używałem to nie podlaczalem. Musze to sprawdzic. Dzis mam urlopsprawdze jutro.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
W10 - przywracanie systemu (kopia zapasowa)
Jak to naprawić?
wersja obiektu nie jest obsługiwana lub jest nieprawidłowa (0x80041313)
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Do kiedy dokładnie można aktualizować w7?
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Skontaktuj się z nami