Close

Strona 117 z 140 PierwszyPierwszy ... 1767107115116117118119127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 161 do 1 170 z 1395

Wątek: Windows 10

Domyślnie

XP był uprzejmy się pytać, czy szybkie, czy pełne.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Instalator w Windows 10 nic nie formatuje, to tak jakbyś tylko nazwy plików usunął, formatowanie generuje zapis/odczyt zwiększony, jak nie wierzysz to zrób po swojemu a potem po mojemu, w CrystalDiskInfo podejrzysz zmiany RobertMiernik, zresztą taki fachowiec od komputerów powinien to wiedzieć!

Domyślnie

Nie pytalo mnie o system plików. FAT32 wypadl z obiegu
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    Instalator w Windows 10 nic nie formatuje, to tak jakbyś tylko nazwy plików usunął, formatowanie generuje zapis/odczyt zwiększony, jak nie wierzysz to zrób po swojemu a potem po mojemu, w CrystalDiskInfo podejrzysz zmiany RobertMiernik, zresztą taki fachowiec od komputerów powinien to wiedzieć!
    Formatowanie robi dokładnie to co napisałem, że robi.
    Co robi instalator - przypuszczam, że to samo, bo inaczej formatowanie mojego 8TB RAIDa przy instalacji trwało by pół dnia, a instalacja trwała pół chwili.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

ksh
    Gość

Domyślnie

Prosto pisząc formatowanie to likwidacja znaczników plików i nic więcej, pełne formatowanie trwa długo i nie jest potrzebne, a już przy przy ssd nie ma żadnego znaczenia, mamy też formatowanie niskiego poziomu gdzie tworzony jest wzorzec zapisu ale to zamierzchłe czasy.

Domyślnie

Chyba tego nie dawałem
    Skrót na ekranie i kopiuj wklej do lokalizacji elementu/
    %systemroot%\system32\cmd.exe /c Cleanmgr /sagerun:65535
    Szybkie oczyszczanie dysku będzie, bardziej szczegółowe niż te dostępne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Wlozylem surowy dysk SSD - bez zadnego formatowania itd.
    Wypalilem DVD z ISO. Wszystko poszlo chyba w 15 min. Max 20. Wszystko ale to absolutnie wszysko jest. Wszystkie sterowniki. Nowe.
    No to kamyczek do ogródka ode mnie - nie ma sterowników do padów Logitecha F710. A jeszcze nie podłączałem wszystkiego (do sprawdzenia zostały: Epson L800, kierownica Logitech DF GT, Wacom Graphire).
    FF (Fuji + Fuji)

Domyślnie

Nie podłaczalem jeszcze drukarki - a to stary Epson c1100 skanera Canona 9000 i Wacoma bambo. Nie używałem to nie podlaczalem. Musze to sprawdzic. Dzis mam urlop sprawdze jutro.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

W10 - przywracanie systemu (kopia zapasowa)

Jak to naprawić?

wersja obiektu nie jest obsługiwana lub jest nieprawidłowa (0x80041313)
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Do kiedy dokładnie można aktualizować w7?
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Strona 117 z 140 PierwszyPierwszy ... 1767107115116117118119127 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów