Close

Strona 23 z 47 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 461

Domyślnie

Jeeeeeeeest !!!!!!
    Ale nerwy !!!!
    Światła i cienie...
    http://nozaki.flog.pl
    Samsung i Nikon

Domyślnie

Dopiero przed chwilą mnie żona ocuciła ..... POLSKA !!!

Teraz tylko się modlić żeby Portugalia wygrała z Chorwacją .....
    Ostatnio edytowane przez Archibald6803 ; 25-06-2016 o 18:08

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FelTom Zobacz posta
    Inne mecze Andrzej
    Nawet komentator powiedział, że sędzia pod dyktando Szwajcarów...
    Emocje... emocje... nic więcej...

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez Archibald6803 Zobacz posta
    Dopiero przed chwilą mnie żona ocuciła ..... POLSKA !!!

Teraz tylko się modlić żeby Portugalia wygrała z Chorwacją .....
    To co Twoja żona piła?
    Czy CRO czy POR to już mało ważne...

Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
    >>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<

Domyślnie

Yes yes yes!!!! ale niestety trzeba sobie powiedzieć, że zmiennikow to my nie mamy, praktycznie tylko kapustka, reszta to zapchaj dziury dzisiaj nie było kogo wstawić, taki peszko to II liga, a nie repra. Gościowi wyszedł w życiu tylko 1 sezon w kolejorzu, gdzie cała jego gra opierała się na szybkim bieganiu i robieniu wiatru, także nie wiem co on robi w reprezentacji. Do tego mimo sympatii, to muszę powiedzieć, że milik zaczyna mnie wku....., tyle setek ile zmarnował na tych mistrzostwach, masakra. Lewy szarpie za trzech i myślę, że w końcu się przełamie i pyknie brameczkę. Zobaczymy kto następny, oby portugalia z panem fochunio na czele, to będzie dobrze
    x70|x-pro2+xf16+xf23+xf56+xf90

Domyślnie

Nie chciej Portugali bo nasi pojadą do domciu (zresztą po Chorwacji też). Zelus ich załatwi bez dwóch zdań. Nasi dzisiaj przeszli dalej ale z gry Helweci byli lepsi. Myślę, że nasi i tak już za daleko doszli. A w dogrywce - jak to powiedział Jan Tomaszewski - niektórym polskim piłkarzom zgasło światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Emocje... emocje... nic więcej...
    Fakt - emocje.
    Ale obiektywnie muszę powiedzieć - bardzo nie lubię taktyki "koszenia przeciwnika".
    Po strzeleniu bramki Polacy dominowali. Szwajcarzy w pewnym momencie zaczęli się skupiać na nogach Polaków. Oprócz kilku ataków na Lewego, żółta dostała się chyba tylko jedna. Jedna była na pograniczu czerwonej, poza tym 1-2 żółte powinny być dodatkowo. Był ostry atak na Fabiańskiego w wyskoku (powinna być kartka jak nic). To był okres słabości Szwajcarów i polowania na nogi Polaków. Ten okres podsumował komentator, że sędzia sędziuje dla Szwajcarów.
    Przez to szwajcarzy odzyskali inicjatywę. Była poprzeczka i w końcu bramka.
    Podsumowując - nie lubię takiej taktyki. Jest nie fair i zabija grę. Dodatkowo, jeśli sędzia pozwala na takie "widowisko" to wygląda to, jak wyglądało w tym meczu. Polowanie na nogi. Mączyński chyba się odgryzł zaraz po tym brutalnym faulu na Lewym. I bardzo dobrze.
    Kiedyś w reprezentacji taką rolę pełnił Hajto. Jak jakiś przeciwnik "fikał", grał ostro, on go uspokajał

@Leighadams - mam dokładnie takie same odczucia. Chyba tylko Kapustka na ławce jest wartościowym zmiennikiem. Może jeszcze jeden.
    Pocieszające jest to, że Polaków zaczynają doceniać. Może pójdą do lepszych klubów? Może Kapustka będzie miał szansę się pokazać w kolejnym meczu? Grosicki odwala tytaniczną pracę, biega szybciej z piłką niż reszta bez... Ma prawo zmęczyć się przed końcem spotkania.
    Może nawet Kapustka lepszy byłby w wyjściowym składzie, zaś szybki i przebojowy Grosicki na podmęczonego przeciwnika?
    Światła i cienie...
    http://nozaki.flog.pl
    Samsung i Nikon

Domyślnie

Sędzia na dość dużo pozwalał ale to było do przewidzenia bo to "Brexitowiec z Anglii" a tam się gra twardo. Co do cięcia przeciwnika równo z trawą czy brutalnych fauli to też tego nie lubię. Podobnie taktyki typu strzelmy gola i ustawmy 2 autobusy - jeden na 16tce a drugi na 30. metrze aby dowieźć 1-0 do końca meczu. Taka dzisiaj była taktyka naszych. Gdyby Szwajcarzy mieli wiecej szczęścia to wynik byłby inny. Zresztą oni bardziej chcieli wygrać. Dogrywka zaś pokazała, że nasi nie mieli siły biegać i czekali na karne. Dziś im się udało ale co będzie w następnym meczu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    ...tego nie lubię. Podobnie taktyki typu strzelmy gola i ustawmy 2 autobusy - jeden na 16tce a drugi na 30. metrze aby dowieźć 1-0 do końca meczu. Taka dzisiaj była taktyka naszych.
    Niestety nie tylko dzisiaj, ale my zawsze mamy taką taktykę i bardzo mnie to wk....., bo taka gra nie może się dobrze skończyć:-/ a nie łatwiej by było po 1 bramce jeszcze trochę przydusić, pyknąć drugą i po meczu. Nawet takiej irl.pn daliśmy się zepchnąć w ostatnich 10min. Ale nie marudzimy jest pierwsza 8 i kolejne nadzieje i emocje DO PRZODU POLSKO!
    x70|x-pro2+xf16+xf23+xf56+xf90

Strona 23 z 47 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni