Szukaj
A weź, to szkiełko jest jak świder:/
Za to dotarło do mnie wczoraj FE55, zrobiłem parę zdjęć ale jeszcze nie zerkałem w rawy. Bo tak na LCD to oczywiście szału nie ma jak się już miało do czynienia ze szkłami o podobnych lub nawet lepszych parametrach, to nie jakiś cudak typu 50/0.95, fish, UWA czy długie jasne tele żeby generować unikalne obrazki. Z jednej strony jestem tego świadomy a z drugiej to jednak podświadomie troszkę zawódBrakuje mu właśnie czegoś do takiego efektu wow - mniejszej MFD, manualności loxii, super małego rozmiaru/wagi, super jasności, stabilizacji... no czegokolwiek. Ten obiektyw to jest takie proste rozwiązanie. Jak dobry młotek.
Spróbuję niedługo dorwać coś fajnego do obfocenia bo po samplach na necie ciągnie do sprawdzenia możliwościNa razie wiem tyle że mam ostre narożniki na f1,8. I winietę;] I nie wiem czy nie dawać mu korekty +1/3-2/3ev bo mam wrażenie że nie doświetla trochę, zobaczę na rawach.
A tu jeszcze Casa Batllo, sufity:
(pierwsze dwa z CV15, trzecie z FE24-70)
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
To nie masz znajomych szejków, żeby Ci kilka cór w posagu dali?
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Od metra kandydatek na żonę ... Tak średnio od 14 lat zaczynaja już kokietować ... Tylko ja już mam alergie na związki
A córkę czy wnuczkę chciałbym mieć .. Rozpieszczałbym ...
A jak trafi się córka w wersji "turbo"..... ja za swoją już nie nadążam
Skontaktuj się z nami