Close

Strona 505 z 1914 PierwszyPierwszy ... 540545549550350450550650751555560510051505 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 041 do 5 050 z 19131

Domyślnie

Błogosławieni, którzy wierzą w raj.
    Jest im łatwiej.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie Sony A7, A7r i A7s

Gorzej, że te dziewice to też lekko mi nie w smak .. Wolałbym profesjonalistki, a nie niedouczone amatorki .. Ale ja Allahowi mieszał nie będę w jego robocie ...

Domyślnie

No to mam kolejny punkt do odhaczenia, Pawilon Barceloński.
    Zawsze lubiłem minimalizm i i czystość formy van der Rohe.
    Byłem w lutym w 2013, tylko 4 noce, dlatego wszędzie nie dotarłem.
    O ile pamiętam tylko 12 stopni C i ogrody Gaudiego chyba za darmo.
    A stadiun gdzie ? Chcecie narazić się najbardziej krzykliwej części społeczeństwa ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojtehP Zobacz posta
    Gorzej, że te dziewice to też lekko mi nie w smak .. Wolałbym profesjonalistki, a nie niedouczone amatorki .. Ale ja Allahowi mieszał nie będę w jego robocie ...
    Ty się WojtehP nie martw o doświadczenie tych dziewic.
    Mówi się "allah zabrał, allah dał". Czytałem wywiad z ginekologiem z Libanu.
    Twierdził, że cerowanie rzekomych dziewic z ościennych krajów to bardzo dobry interes.
    Czyż nie jest on narzędziem w ręku allaha ?
    Ostatnio edytowane przez nordwind ; 17-05-2016 o 23:56

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cooder Zobacz posta
    ...Barcelona i FE28:

https://flic.kr/s/aHskuiid7A
    Cygaro "zapozowało" jak wieżyczka z Pizy

Będziesz miał wieczność na przyuczenie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nordwind Zobacz posta
    A stadiun gdzie ?
    Mówisz o tym miejscu, gdzie tłumy patrzą jak dwudziestuparu dorosłych facetów w krótkich spodenkach ugania się za balonem obciągniętym świńską skórą? Z miejsc tłumnych wolałem "zwiedzić" La Boquerię. A wieczorem na basen
    N -> L -> S

Domyślnie

Gdzie strzelają? Gdzie obcinają głowy ? Chętnie tam pojadę ... U mnie strefa Gazy teraz chyba może

Polecam książkę http://www.megaksiazki.pl/prirucky/1...ladxoC17Lw_wcB

Z przewrotnym podtytułem "Dlaczego zdjęcie nie musi być ostre?"

Cały czas tez czekam, by zobaczyć w Afryce wioski/gliniane miasta Dogonów, ale faktycznie tam głowy tnie ale ebola.
    jedź, jedź - chętnie zobaczę zdjęcia, tylko rób je z głową
    a książkę dawno przeczytałem, momentami łopatologicznie, ale niektórzy powinni zajrzeć

muszę jakieś Sony niekompaktowe kupić, by usprawiedliwić swą bytność tutaj

Domyślnie

Może ta mi się znudziła ?? Podobno jak wyzbędziesz się strachu przed śmiercią będziesz potężniejszy niż Twoi wrogowie. Śmierć to brama do raju .. Wiec czego się bać.
    Po co pozbywać się strachu aby być potężniejszym od swoich wrogów jak może to doprowadzić do utraty swojej głowy?
    Jak nie zależy na swojej głowie to po co być potężniejszym od swoich wrogów?
    Lepiej poćwiczyć bieganie choć to wymaga więcej wysiłku niż wyzbywanie się strachu
    Na znudzenie głową dobrze zmienić fryzurę albo przeczytać dobrą lekturę, utrata głowy na dłuższą metę nie przynosi satysfakcji i utrudnia robienie zdjęć:]

A jak pojedziesz w fajne miejsca to zrób też dla nas też jakieś ostre zdjęcia

Ale zdjęcia ikit piękne.
    Dzięki Przełaziłem w Barcelonie ze 100km, i z 1,5tys zdjęć coś tam powychodziło

Mówisz o tym miejscu, gdzie dwudziestuparu dorosłych facetów w krótkich spodenkach ugania się za balonem obciągniętym świńską skórą?
    W Hiszpanii są jeszcze stadiony gdzie tłumy patrzą jak kupa mięśni obciągnięta krowią skórą ugania się za dorosłymi facetami

Zresztą piłka nożna mnie nie interesuje. Wolę:

(CV40/1.4)

czy architekturę:
    (wspomniany 'ogórek' z M100-300APO)
    A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikit Zobacz posta
    W Hiszpanii są jeszcze stadiony gdzie tłumy patrzą jak kupa mięśni obciągnięta krowią skórą ugania się za dorosłymi facetami
    Niestety wynik tych rozgrywek jest zawsze z góry wiadomy, więc to jeszcze nudniejsze widowisko niż piłka nożna
    N -> L -> S

Domyślnie

Jak pokazał przykład Manolete, czasami może też być remis. Mi też takie rozrywki nie za bardzo się podobają, ale chyba w Hiszpanii jest też bezkrwawa odmiana tego "sportu".

Strona 505 z 1914 PierwszyPierwszy ... 540545549550350450550650751555560510051505 ... OstatniOstatni