Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Będziemy?

Domyślnie

2pompony, mam nadzieję, że to nie do mnie było bo po pierwsze nie hejtowałem, sugerowałem jedynie "apolitycznośc" a po drugie odniosłem się jedynie do tytułu, który dla mnie był agitacyjny. jeżeli się myliłem, to moja wina. Poza tym temat jak temat, o ile tytuł mi nie pasował to fotki już są jak dla mnie obiektywne i nie "agitujące". Hmm, może iść fotografować pszczółki i ptaszki one na 100% są apolityczne

Domyślnie

A ktoś inny wspominał w tym wątku agitację? Nie widziałem... Domyśl się do kogo to w takim razie było.

Widziałem to natrętne 'sugerowanie' apolityczności (i to u kilku userów), którego w najlżejszym nawet wypadku nei widziałem przy okazji innych marszów - napisałem zresztą jakich. I ta nie równowaga mi się nie podoba: tutaj sugeruje się agitację, apolityczność, namawia przenosiny do forum znanej gazety - a jak jest łysa pała pod znaczkiem falangi to jest wszystko cacy.

Protestuję, nie ma na taką nierównowagę zgody.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Nikodziarze Uważam że kodeiny jest za dużo

Wysłane z mojego XT1072 przy użyciu Tapatalka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karollo1989 Zobacz posta
    Nikodziarze Uważam że kodeiny jest za dużo

Wysłane z mojego XT1072 przy użyciu Tapatalka
    Dobre. No to trzeba zmienić nazwę forum.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Odpuśćcie proszę. Czuję się trochę winny, bo sam dorzuciłem kamyk niezgody, chociaż uczepiłem sie jedynie tytułu, a nie samych zdjęć, które według mnie są w porządku. Każdy wybiera temat jaki według niego jest warty uwiecznienia a sympatie czy antypatie polityczne nie powinny mieć miejsca przy ocenie zdjęć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fagot Zobacz posta
    Każdy wybiera temat jaki według niego jest warty uwiecznienia a sympatie czy antypatie polityczne nie powinny mieć miejsca przy ocenie zdjęć.

O, o, ooo! Cieszy mnie, bo widzę że powoli, ale jednak zaczyna do Ciebie docierać o co m.in. miałem pretensje...Teraz jeszcze niechby to dotarło do szerszych kręgów i już niedługo będzie przynajmniej w niektórych sprawach normalnieć.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Witam.
    Zdj. nr 1. i 6. do mnie przemawiają.
    Dziękuję i pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Sentire ; 27-05-2016 o 21:21

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12