Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Będziemy?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Będziemy?

Marsz 7. maja
    Wawa 2016.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

z politycznymi fotkami powinieneś reklamować się na forach gazety wyborczej a nie tu. Na każdej fotce bałagan, nieprzemyślany plan, przypadkowe pstryknięcia. Bez głowy ten reportaż.

Domyślnie

Trafnie to podsumowałeś.Podpisuję się rękami i nogami.

Domyślnie

Zdjęcia kiepskie, dla mnie trochę broni się 1 dzięki nazwie ulic i starszej kobiecie z flagami Polski i Unii.

Co do poprzednich komentarzy, to uważam ze forum fotograficzne nie jest miejscem na politykę.
    Ciekawe co by powiedzieli ich autorzy, gdyby pod zdjęciami robionymi co miesiąc przed Pałacem Prezydenckim w pisać że nadają się tylko dla propagandystów PiS???

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    Zdjęcia kiepskie, dla mnie trochę broni się 1 dzięki nazwie ulic i starszej kobiecie z flagami Polski i Unii.

Co do poprzednich komentarzy, to uważam ze forum fotograficzne nie jest miejscem na politykę.
    Ciekawe co by powiedzieli ich autorzy, gdyby pod zdjęciami robionymi co miesiąc przed Pałacem Prezydenckim w pisać że nadają się tylko dla propagandystów PiS???
    No właśnie, to czego obawiałem się, zdjęcia już wywołują dyskusję o politycznych inspiracjach i nie są oceniane pod względem artystycznym. Zdjęcie numer 1 chociaż bardzo zabałaganione broniło by się gdyby uczestnicy tego zgromadzenia kierowali się w przeciwnym kierunku niż na fotografii, tam pojawia się harmonia i światło. To moja subiektywna ocena.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Orłowski Zobacz posta
    No właśnie, to czego obawiałem się, zdjęcia już wywołują dyskusję o politycznych inspiracjach i nie są oceniane pod względem artystycznym. Zdjęcie numer 1 chociaż bardzo zabałaganione broniło by się gdyby uczestnicy tego zgromadzenia kierowali się w przeciwnym kierunku niż na fotografii, tam pojawia się harmonia i światło. To moja subiektywna ocena.
    Przecież pierwszy zacząłeś z polityką, więc o co Ci chodzi?

Napisałem wyraźnie: "Zdjęcia kiepskie, dla mnie trochę broni się 1". Co do Twojej opinii o nim, to masz rację. Wtedy by było lepsze.

Domyślnie

Myślałem, że to forum jest apolityczne .
    Zdjęcia jak zdjęcia, mogą sie podobać lub nie - kwestia gustu. Moim zdaniem wszystko popsuł tytuł wątku brzmiący jak agitacja.

Domyślnie

Może się mylę, ale te zdjęcia są jedynymi z tego marszu na tym forum. Ciekawe dlaczego? Może ze strachu przed hejtem?
    Tytuł jest raczej refleksyjny, niż agitacyjny, bo fotografia może też prowadzić do refleksji, a nie obrzucania się błotem z niskich pobudek, czy błahych powodów.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

To znamienne, że jak są reportaże z przemarszów łysych bojówek spod znaku falangi, to nikomu to nie przeszkadza - ale jak marsze pokazuje się z drugiej strony, od razu pojawiają się hejterzy, z nieodłącznymi pretensjami do Wyborczej et consortes, jakże obiektywnie wzywający do zachowania apolityczności. Niektórzy nawet węszą wrogą agitację nie pojmując umysłem, że to reportaż z czegoś co już miało miejsce, więc zarzut agitacji to jakby pierdnięcie kulą w płot.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

zarzuty, że w dziale "Ludzie, fotografia uliczna, reportaż" pokazywane są zdjęcia z jakiegoś wydarzenie są po prostu absurdalne
    co do zdjęć, to nie wywołują jakiegoś zachwytu, ale widać, że szukałeś jak ciekawie ugryźć temat - człowiek (na 1 i 6), filtr z flagi na 2, perspektywa na 3, elementy graficzne na 4, ale to wszystko tak w pół drogi, za mało wyraziste
    najbardziej podoba mi 8, za ciekawe ujęcie chaosu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni