Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Kaszebe

Domyślnie Kaszebe

3 tygodnie temu na chlapowskiej plazy obserwowalem jak paru miejscowych rybakow zmagalo sie ze swoim losem.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 01-09-2025 o 09:00 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Gemini
    Gość

Domyślnie

Przepraszam, ale ja to widzę, spacerującego gościa z psem, który z pobłażaniem przygląda się innemu człekowi na łódce... brakuje mi zapowiadanego zmagania, dramatyzmu i napięcia... najbardziej napięty wydaje sie pies... taki czujny No może się na "pifko" chcą umówić, ale morze za gośno szumi pozdrawiam...

Domyślnie

gemini wyjąłeś mi to z ust tfu! klawiatury
    D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D

Domyślnie

Dokladnie jak koledzy wyzej..................
    Pozdro............................................

Domyślnie

To piesek już stary jest... moje fotki są z 2003 roku chyba... a może jeszcze wczesniejsze...

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 01-09-2025 o 08:59 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

haha skojarzylo mi sie jako PCHŁA-6

Domyślnie

tak poza tym te dwa znacznie lepsze niz pierwsze, jednak ni w zab dop tytulu nie pasuja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paparazzo Zobacz posta
    tak poza tym te dwa znacznie lepsze niz pierwsze, jednak ni w zab dop tytulu nie pasuja
    bo chyba nie musza pasowac do tytulu? wrzucilem je tylko dla tego pieska....

Domyślnie

Osobiscie wydaje mi sie, ze jesli juz cos sugerujesz odbiorcy to sugestia powinna byc widoczna... bo rybakow zmagajacych sie ze swoim losem to ja tam nie widze
    wiec albo zostawic bez albo jakos sensownie
    Pozdrawiam serdecznie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paparazzo Zobacz posta
    Osobiscie wydaje mi sie, ze jesli juz cos sugerujesz odbiorcy to sugestia powinna byc widoczna... bo rybakow zmagajacych sie ze swoim losem to ja tam nie widze
    wiec albo zostawic bez albo jakos sensownie
    Pozdrawiam serdecznie!
    tylko nie ja jestem autorem watku i pierwszego zdjecia... swoje wkleilem jako ciekawostke, bo pies jest najwyrazniej ten sam mimo uplywu lat... moze powinienem wstawic same linki, wtedy byloby jasniej

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów