3 tygodnie temu na chlapowskiej plazy obserwowalem jak paru miejscowych rybakow zmagalo sie ze swoim losem.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
3 tygodnie temu na chlapowskiej plazy obserwowalem jak paru miejscowych rybakow zmagalo sie ze swoim losem.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 01-09-2025 o 09:00 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Przepraszam, ale ja to widzę, spacerującego gościa z psem, który z pobłażaniem przygląda się innemu człekowi na łódce... brakuje mi zapowiadanego zmagania, dramatyzmu i napięcia... najbardziej napięty wydaje sie pies... taki czujnyNo może się na "pifko" chcą umówić, ale morze za gośno szumi
pozdrawiam...
gemini wyjąłeś mi to z ust tfu! klawiatury![]()
D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D
Dokladnie jak koledzy wyzej..................
Pozdro............................................
To piesek już stary jest... moje fotki są z 2003 roku chyba... a może jeszcze wczesniejsze...
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 01-09-2025 o 08:59 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
tak poza tym te dwa znacznie lepsze niz pierwsze, jednak ni w zab dop tytulu nie pasuja
Osobiscie wydaje mi sie, ze jesli juz cos sugerujesz odbiorcy to sugestia powinna byc widoczna... bo rybakow zmagajacych sie ze swoim losem to ja tam nie widze
wiec albo zostawic bez albo jakos sensownie![]()
Pozdrawiam serdecznie!
Skontaktuj się z nami