I tu się z pomponem trzeba zgodzić,
Bo ja gdybym o moim modelu poczytał wcześniej to bym się wstrzymał z zakupem, a tak zaufałem firmie (wiadomo o co chodzi) i co?i muszę z tym żyć
takie to mamy czasy.
Szukaj
I tu się z pomponem trzeba zgodzić,
Bo ja gdybym o moim modelu poczytał wcześniej to bym się wstrzymał z zakupem, a tak zaufałem firmie (wiadomo o co chodzi) i co?i muszę z tym żyć
takie to mamy czasy.
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Widzisz piszesz najpierw to:
A później dodajesz :
Zobacz jak niewiarygodnie wyrażasz opinie... Piszesz co Ci przeszkadza w systemie, którego nigdy nie zainstalowałeś... Nie wiesz nawet, czy Win 10 cokolwiek by Ci odinstalował, ale piszesz jako "ekspert" "recenzję" jego wad... Najczęściej właśnie Ci najbardziej niezadowoleni, piszą nie podpierając się faktami, największe bzdury i uznają to za rację absolutną...
A recenzje - masz rację, są pisane po to, żeby pomóc wyrobić sobie zdanie - przez osoby używające sprzętu dla osób, które go chcą kupić.
Czy Twoja "recenzja" jest wiarygodna?
Udowadnianie własnej racji na podstawie nieistniejących doświadczeń to rozważania teoretyka. Posiadam Win10 na 2 komputerach, na jednym dokonałem upgrade'u, na drugim - czystej instalacji. Wersja Pro. Żadna aplikacja nie została mi nigdy odinstalowana bez mojej wiedzy, a jest ich wiele. Mam pełną kontrolę na komputerem, przynajmniej mam takie wrażenie, tak samo jak w przypadku poprzednich instancji Windowsa.
A to:
"Czy gmail ingeruje w sposób, w jaki używam PCta? Czy (zakłądając, że nie mam wirusa) poczta mailowa legalnie instaluje mi keyloggera i wysyła wszystkie moje hasła do swojej siedziby?"
No niestety, muszę Cię zmartwić. Gmail to jest jednak swego rodzaju keylogger. Czyta twoją pocztę, zachowuje hasła w swojej siedzibie i pozycjonuje Cię jako produkt. Nie wykorzystuje tych informacji przeciwko Tobie, przynajmniej na razie. Zgodze się, że pewne praktyki MS są nieakceptowalene i pochodzą rodem z 1984, jednak naprawdę tego typu mechanizmy są do perfekcji opanowane przez Google, które jest w tej dziedzinie niczym wzorzec z Sevres.
Rany boskie, chłopie, Ty naprawdę nic nei rozumiesz... Przecież to nie ja piszę recenzję! Ja sobie na podstawie recenzji innych wyrabiam swoje zdanie, ja żadnej recenzji nei piszę!
Ja czytam co inni piszą, biorę różna zdania pod uwagę i wyrażam opinię, jaką zdołałem sobie wyrobić na podstawie wielu różnych źródeł: że to mi się sakramancko nie podoba. To nie jest moja recenzja, ja nie mam czego recenzować, bo - na szczęście - nie mam z tym g.wnem nic wspólnego. To jest moja opinia, jaką mam na podstawie tego, co czytam i obserwuję.
I wszystko co obserwuję mówi mi, że jeszcze bardziej mi się nie podoba. Ostatni przykład: ktoś mówi, jak wyłączyć to czy tamto z działania w10 (nawet proszę żeby to sprawdzić, czy takak sztuczka działa), a potem czytam artykuł mówiący, że nawet wyłączenie tego czy tamtego nic nie daje, bo w10 się cicho sam zainstaluje z defaultowymi ustawieniami.
Czy ja piszę po turecku? Czy może ja używam sanskrytu, że tak słabo rozumiesz?
Boże, to naprawdę żenujace, że trzeba takie rzeczy tłumaczyć! Ależ mnie taka dyskusja zniesmacza...
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Żenujące jest to, co Ty piszesz, a ja znam tabun 11, 12 i 13 latków, którzy byliby w stanie podważyć wiarygodność Twojej opinii na temat tego jak piszesz g-na, którego nigdy nie miałeś i nie używałeś... I uwierz mi, mieliby z Ciebie niezłą polewkę![]()
Dla mnie to koniec tej wymiany zdań, bo dyskusją ciężko to nazwać... Do dyskusji potrzebne są argumenty, których Ty niestety nie masz. I wiem, że zaraz mi odpiszesz, że nic nie rozumiem, myślę że każdy czytający Twoje wypowiedzi w tym wątku sam będzie mógł wiele zrozumieć![]()
Pozdrawiam serdecznie![]()
Jak ktoś nie lubi microsoftu i jego najnowszego systemu operacyjnego to może iść do konkurencji![]()
A dlaczego za 2-3 lata? Ja już dziś to widzę. I nie muszę na nic czekać.
Powtórzę raz jeszcze, od Windows 7 każdy następny SO od MS jest coraz lepszy od poprzednika. I tu zdania nie zmienię.
Nikon
win10 jest ostatnim systemem operacyjnym w zrozumieniu dotychczasowym, jedyne co będzie to update win10 i utrzymanie wsparcia do 2025 roku, wcześniej ma pojawić się nowy między platformowy system, który będzie wspierany i promowany przez ms/intel jako odejście od komputerów stacjonarnych, które zaczynają im przynosić coraz mniej kasy.
Skontaktuj się z nami