Close

Strona 108 z 140 PierwszyPierwszy ... 85898106107108109110118 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 071 do 1 080 z 1395

Wątek: Windows 10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madebyzosiek Zobacz posta
    On działa w 10 tylko się nie chce zainstalować, czyli jak masz go na 7,8 i robisz update systemu, to Corel X4 będzie działał normalnie. Jak na czystej instalacji 10 będziesz chciał instalować X4, to się nie uda... Taki myk, nie mogłem ogarnąć, a odkryłem przez przypadek Także mi nie chodziło o update Corela, a o update systemu z zainstalowanym Corelem
    Wiem że chodziło CI o update systemu. Jednak ja nie trawię robić update'u systemu, zawsze robię czystą instalację, dlatego corela będę musiał zainstalować na systemie postawionym od zera. Stąd update corela, jak x4 nie wejdzie to trzeba będzie kupić nowszy. Mam nadzieję że instalacja bibliotek .NET 3.5 pójdzie na win10 bez problemu i corel odpali.
    ;]

Domyślnie

No to może się nie udać, ale ja tą próbę instalacji robiłem w sierpniu, więc może się coś pozmieniało...

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Aeon88, jak nie chce Ci się bawić w żonglowanie płytami, to zawsze możesz zrobić update do 7 > 10, a następnie przywrócić system do ustawień fabrycznych: http://www.asus.com/pl/support/FAQ/1013065/ Czyli tak naprawdę robisz format + instalację czystego systemu, tyle, że musisz się bawić z DVD/pendrive'm. Używałem, polecam.

Domyślnie

Płytkę z win10 oryginalnym sobie wypalę z iso od microsoftu, jeszcze im przyjdzie do łba kiedyś usunąć obraz z serwera i trzeba będzie kombinować
    ;]

Domyślnie

Pod 10 (update z 7) chodził mi Corel 9, X3 i X5 bez żadnego problemu. Przy powrocie do W7 wszystkie aplikacje Corela działają bezbłędnie. Łącznie z eksportem i importem DXF, AI i EPS do PS 5 i z powrotem, co nie zawsze jest takie oczywiste.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Dwa pytania
    Czy udało się komuś zainstalować sterowniki do drukarek canon selphy?

Czy jest jakiś sposób na wyświetlanie statystyki połączenia bezprzewodowego (prędkość, ssid, częstotliwość) po najechaniu myszka na ikonę połączenia sieciowego w zasobniku systemowym?
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Cool

Menadżer Zadań tam znajdziesz wi-fi, Centrum Sieci/Zmień ustawienia karty sieciowej i skrót na pulpit to z karty szczegóły będą do wglądu, tak bez gimnastyki inSSIDer
    Windows od zawsze utrudniał życie a nowa 10 w temacie nic nie zmienia, ba więcej opcji ale ukryte.
    Ostatnio edytowane przez irek6311 ; 27-04-2016 o 21:52

Domyślnie

Win 10 ent ltsb od pół roku, Zero problemów, brak kafli, edge, zero problemów z aktualizacjami, to taki wykastrowany windows z naciskiem na stabilność i wydajność, jak ktoś nie używa kafli, cortany itp, to polecam.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Domyślnie

Pewnie nie w tym dziale ale zapytam, bo nie potrafie nigdzie tu znalezc odpowiedzi
    Odpalal moze ktos Capture NX2 na windows 10 ? jezeli tak. to jak to dziala i czy wogole dziala ?

Domyślnie

Odpalałem, działa jak trzeba , to drugie dziwadło nxd też (ale szybko poszło do kosza)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Strona 108 z 140 PierwszyPierwszy ... 85898106107108109110118 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów