Close

Strona 100 z 217 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110150200 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 991 do 1 000 z 2164

Domyślnie

I w związku z powyższym - po co przepłacać? Dowolny sprzęt fotograficzny od ok. 10 lat pozwala na uzyskanie w zupełności wystarczających rezultatów. A już jak się wystaw nie robi i nie drukuje powyżej 20x30cm, to naprawdę jakością obrazu moim zdaniem nie ma się co kierować...

Domyślnie

Przede wszystkim czerwony kolor na majtkach wskazywał na jedynie słuszną opcję. Ale przyznaję, że również wietrzyłem postęp i dyplomatycznie nie wypowiedziałem się.

Domyślnie

jako ze moj cykl Przegladanie Odpadkow na Dysku idealnie koresponduje z cyklem Publikujemy Tylko Srednie Zdjecia

proszsz

Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    jako ze moj cykl Przegladanie Odpadkow na Dysku idealnie koresponduje z cyklem Publikujemy Tylko Srednie Zdjecia
    proszsz...
    Bardzo dobry portret Odnoszę wrażenie, że zostałem niewłaściwie zrozumiany. Szkoda. Też lubię ironizować i rozumiem prześmiewczy ton wypowiedzi ale po kilku dniach przestaje to śmieszyć.
    Wiem, że zamieszczane zdjęcia na forach większość robi dla przyjemności, ale poziom niektórych jest naprawdę słaby. Dotyczy to każdego wątku. Dla mnie to objaw braku szacunku dla oglądających. Jeśli ktoś dopiero uczy się robić zdjęcia albo zamieści słabiznę w myśl "zamieszczę bo mi wolno" to myślę, że nie tędy droga. Mam coś przynajmniej troszkę wartościowego do pokazania to ok. Jeśli zdjęcie może coś ciekawego wnieść, pokazać, wzbudzić emocje (ale nie typu "co za gniot" ) to jest twórczo.
    Może mam za duże wymagania ? Możliwe, ale w pierwszej kolejności wymagam od siebie i nie zanudzam gniotami

Jeśli ktoś poczuł się urażony to trudno. Nie przepraszam bo nie mam za co
    Ostatnio edytowane przez burton ; 04-02-2016 o 11:54
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez burton Zobacz posta
    Bardzo dobry portret Odnoszę wrażenie, że zostałem niewłaściwie zrozumiany. Szkoda. Też lubię ironizować i rozumiem prześmiewczy ton wypowiedzi ale po kilku dniach przestaje to śmieszyć.
    Wiem, że zamieszczane zdjęcia na forach większość robi dla przyjemności, ale poziom niektórych jest naprawdę słaby. Dotyczy to każdego wątku. Dla mnie to objaw braku szacunku dla oglądających. Jeśli ktoś dopiero uczy się robić zdjęcia albo zamieści słabiznę w myśl "zamieszczę bo mi wolno" to myślę, że nie tędy droga. Mam coś przynajmniej troszkę wartościowego do pokazania to ok. Jeśli zdjęcie może coś ciekawego wnieść, pokazać, wzbudzić emocje (ale nie typu "co za gniot" ) to jest twórczo.
    Może mam za duże wymagania ? Możliwe, ale w pierwszej kolejności wymagam od siebie i nie zanudzam gniotami

Jeśli ktoś poczuł się urażony to trudno. Nie przepraszam
    Zdjęcie na forum przejawem kultury, możesz rozwinąć? Chodzi o jakość techniczną czy niestosowną treść?
    Istnieją jakieś reguły zamieszczania ich, z szacunkiem?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matbe Zobacz posta
    Zdjęcie na forum przejawem kultury, możesz rozwinąć? Chodzi o jakość techniczną czy niestosowną treść?
    Istnieją jakieś reguły zamieszczania ich, z szacunkiem?
    Wiem że pytanie nie było do mnie więc to moja interpretacja.
    Wypadaloby miec szacunek do oglądających i nie marnować ich czasu na ultra gnioty, chyba tylko tyle albo aż tyle.

Domyślnie

tylko ze jest cienka granica miedzy gniotem a slabym zdjeciem i kazdy ja na swoj sposob okresla
    Road to Manila

Domyślnie

Myśle że wewnętrzny cenzor wystarczy, wiele osób wrzuca coś bezmyślnie*

* - nie mówie konkretnie o tym wątku ani o konkretnej osobie

Domyślnie

Nie ma czegoś takiego jak "wewnętrzny cenzor", nie w skali ogółu..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JacekB Zobacz posta
    W tym przypadku nie tyle czerwień, co zwłaszcza tematyka szczególnie dobrze się wpisuje w klimat wątku.
    Jacku, ty celowo w taki zimne magento-fiolety lecisz, czy obrabiasz zdjęcia na wyświetlaczu od bankomatu?
    FF (Fuji + Fuji)

Strona 100 z 217 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110150200 ... OstatniOstatni