W Stronę światła, Akwedukt Fojutowo w Borach Tucholskich
[/IMG]
Szukaj
W Stronę światła, Akwedukt Fojutowo w Borach Tucholskich
[/IMG]
Fajne, chociaż ...Jestem za obcięciem dołu i lewej strony, i umieszczeniem człowieka w okolicach dolnego lewego mocnego punktu. Kolorystyki i kontrastu bym nie ruszał, bo to, co jest tu zaprezentowane bardzo mi odpowiada.
Fajnie że się podoba, warto było marznąć na mrozie![]()
dla mnie bardzo pięknie a ta postać to wchodzi czy wychodzi bo to może zmieniać nastawienie do foty
zestaw N: d700 +17 + 70-200 // zestaw S: A7 + 40 + 24-240
To jest HDR z połączenia dwóch klatek: na jednej wchodził, na drugiej wychodził. I co teraz?
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Ta osoby wychodziła akurat. To jest jedno zdjęcie
Jeśli to jest uwaga do mojego twierdzenia, że na raz wchodził i wychodził - to przecież sobie żartowałem z poprzedniego postu! Byłem ciekawy odpowiedzi - skoro kierunek wejście/wyjście ma jakieś znaczenie, co będzie jak będą oba na raz?
A skoro już jestem przy zdjęćiu - co prawda nei jest moim faworytem jak chodzi o zdjęcia architektury, ale intrygujące jest, przyznaję. Nie każde choćby zaciekawia, a tu jest nawet coś więcej.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Hehe żarty muszą byćna spokojnie. Co do wejścia i wyjścia jednocześnie to może warto zrobić takie zdjęcie i zobaczymy co z tego wyjdzie.
![]()
Skontaktuj się z nami