Szukaj
Fajne, jedynka ma w sobie coś bardzo niepokojącego![]()
NX300 +18-55, J200/4, N70-300/4,5-5,6, H58/2,
Jak zobaczyłem pierwsze, to było "uuuuu..." - w sensie pozytywnym oczywiście. A potem dojechałem do 3. i tam już zostałemNastępnie przeczytałem historię i zobaczyłem resztę zdjęć na blogu i muszę pogratulować pomysłu i wykonania. Czekam na wiosnę
![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
zmarzlem ogladajac te przesympatyczne fotografieodwazna modelka; tylko jak zwykle drogowcow nie widac, pewnie ich zaskoczyliscie
![]()
Ostatnio edytowane przez Carlos_lo ; 27-01-2016 o 21:23
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
do albumu na przedostatnia strone. historia o orionie w tle o tyle poruszajaca, co calkowicie niewidoczna... wszak fotografie sie oglada a nie czyta o niej.
D700 i 800 oraz trochę jeszcze więcej
Klimat tych zdjęć jest zajefajny... Mistrzostwo.
D7200, D300, D2x Sigma 300 2.8f, nikkor 200-500 VR, Tokina 100-300 f4
Masa analogów
Ostatnio edytowane przez Bielack ; 29-01-2016 o 00:12 Powód: literówki
Trochę bloguję.
przepraszam, ze nie dostrzeglrm zamyslu fotografa z owym orionem... ja glupio wziasc owo zjawisko za brud na matrycy. raz jeszcze mea culpa, mea maxima culpa...
D700 i 800 oraz trochę jeszcze więcej
Skoro już sobie tak żartujemy, to pociągnijmy offtop dalejMnie zawsze bawi fakt, że mało kto potrafi wskazać Mały Wóz i Gwiazdę polarną. W zimie, jeśli mają dobre oczy, pokażą Plejady, w lecie tylko wzruszają ramionami. A gdy pokazuję palcem: zobacz, tutaj Betelgeza, tutaj pas Oriona, a niżej Wielka Mgławica Oriona czyli M42 - patrzą na mnie jak na cudaka. Ale każdy z takich mądrali rozpoznaje marki niemieckich samochodów po linii nadwozia.
Trochę bloguję.
Skontaktuj się z nami