może później dołącze bez obróbki
ale na razie tylko to
1.
Szukaj
może później dołącze bez obróbki
ale na razie tylko to
1.
nie trzeba wzywać doktora
Oświetlenie kurtki to istna rewelacja, patrzę*i patrzę- nie mogę wyjść z podziwu (wiem, to trochę śmieszna opinia)_
Natomiast rzuca się*w oczy niedoświetlona buzia modelki- szkoda, bo kolorki świetne
dorzuce jeszcze do poprzednika że te drzewa z tyłu wyszły super, tak plastycznie. Wydaje mi się również, że lepiej byłoby zostawić dłonie.
Fakt - nie wiem jak to zrobiłeś, że twarz niedoświetlona. Latarką świeciłeś?Golfik jeszcze dość intensywnie rozświetlony, a później ciemność. A szkoda, bo byłoby miodzio zdjęcie
Może uda Ci się to jeszcze jakoś skorygować?
pozdrawiam
nie wiem co wykombinowałeś z tym światłem na postaci ale mi się podoba
Zgadzam się - szkoda tego niedoświetlenia na twarzy modelki (reszta oświetlona super!) i uciętych rąk. Za to tło jest świetne, bardzo mi się podoba![]()
Kobieta z Sonnarem też może
Zdjęcie śliczne, jeśli chodzi o twarz to może postaraj się wyrównać czoło i brodę, nie będzie się tak rzucać w oczy.
Polish my lens girl oooahh polish my lens girl ohh-ahh polish my lens ...
Myślę, że to bardzo prosty zabieg filtrem w programie graficznym. bardzo interesujący efekt, nawet sposób kadrowania postaci, choć nie odoba mi się, przyznaję, że dobrze tu wygląda.
Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/
Swietne kolpory i szczególy kurtki a twarz dla mnie ok badz zadowolony ze zdjecia
Nikon
tutaj to generalnie tylko kontrasty i kolory pokombinowane - światło na kurtce to odbicie od śniegu, ostrość poprawiona po zmniejszeniu
Dziękuje wam wszystkim za opinie![]()
trochę obawiałem się tą fotkę wystawiać... są ludzie którym się taka obróbka nie podoba ...
nie trzeba wzywać doktora
Skontaktuj się z nami