Wklejam tu może będzie jakis odzew
Oglądałem ostatnio COS TAKIEGO, Ogólnie sprawia dobre wrażenie, jest wysoki i dość ciężki - dla mnie to dobrze. Czy ktoś z Was ma, lub miał ten statyw?
Szukaj
Wklejam tu może będzie jakis odzew
Oglądałem ostatnio COS TAKIEGO, Ogólnie sprawia dobre wrażenie, jest wysoki i dość ciężki - dla mnie to dobrze. Czy ktoś z Was ma, lub miał ten statyw?
ff
Czyżby archiwum znikło?![]()
D70s. Ot tak, po prostu.
Miły statyw, bardzo stabilny i wszystko działa sprawnie, (szybkie rozkładanie bez zacięć). Jednak dalej jest to statyw bez nóżek na kulkach i na gładkiej powierzchni przy pełnej długości rozjeżdża się, niby minimalnie, bo jego sztywności trudno coś zarzucić, ale jednak... Kolumna na korbkę, a przy fotografowaniu czymś ciężkim, albo fotografowaniu pomieszczeń trudno sobie wyobrazić bez korbki...
Macie...
Chyba nie ma odpowiednika tego statywu w Manfrotto, tam pokręcane kolumny występują dopiero w drogich i stabilnych statywach, najczęściej nadających się już do studia. Połączenie względnej lekkości statywu z ząbkowaną kolumną jest chyba tutaj oryginalną kompilacją Goldphoto.
Wczytaj się w treść tego wątka. http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=22676&page=2![]()
D70s. Ot tak, po prostu.
Skontaktuj się z nami