Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Goldphoto YH331

Domyślnie Goldphoto YH331

Wklejam tu może będzie jakis odzew
    Oglądałem ostatnio COS TAKIEGO, Ogólnie sprawia dobre wrażenie, jest wysoki i dość ciężki - dla mnie to dobrze. Czy ktoś z Was ma, lub miał ten statyw?
    ff

Domyślnie

Czyżby archiwum znikło?
    D70s. Ot tak, po prostu.

Domyślnie

Miły statyw, bardzo stabilny i wszystko działa sprawnie, (szybkie rozkładanie bez zacięć). Jednak dalej jest to statyw bez nóżek na kulkach i na gładkiej powierzchni przy pełnej długości rozjeżdża się, niby minimalnie, bo jego sztywności trudno coś zarzucić, ale jednak... Kolumna na korbkę, a przy fotografowaniu czymś ciężkim, albo fotografowaniu pomieszczeń trudno sobie wyobrazić bez korbki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zwolak Zobacz posta
    Czyżby archiwum znikło?
    szukałem kolego, szukałem ale YH331 nie znalazłem. Wot porblem !
    pozdrawiam
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    Miły statyw, bardzo stabilny i wszystko działa sprawnie, (szybkie rozkładanie bez zacięć). Jednak dalej jest to statyw bez nóżek na kulkach i na gładkiej powierzchni przy pełnej długości rozjeżdża się, niby minimalnie, bo jego sztywności trudno coś zarzucić, ale jednak... Kolumna na korbkę, a przy fotografowaniu czymś ciężkim, albo fotografowaniu pomieszczeń trudno sobie wyobrazić bez korbki...
    Kolego Jakubs : Macie ten trójnóg na stanie? Meldujcie natychMIAST ! Odbiór
    pozdrawiam
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    Wklejam tu może będzie jakis odzew
    Oglądałem ostatnio COS TAKIEGO, Ogólnie sprawia dobre wrażenie, jest wysoki i dość ciężki - dla mnie to dobrze. Czy ktoś z Was ma, lub miał ten statyw?
    To co widać na zdjęciach przypomina mi model Manfrotto 055 Pro. Czyli to jakaś imitacja tego modelu. Mam tylko nadzieję, że ten statyw nie będzie się charakteryzował funkcjonalnością o 50 % mniejszą niż 055 Pro bo cena właśnie jest o 50 % mniejsza.

Domyślnie

Chyba nie ma odpowiednika tego statywu w Manfrotto, tam pokręcane kolumny występują dopiero w drogich i stabilnych statywach, najczęściej nadających się już do studia. Połączenie względnej lekkości statywu z ząbkowaną kolumną jest chyba tutaj oryginalną kompilacją Goldphoto.

Domyślnie

Dzięki za podpowiedzi
    pozdrawiam
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    szukałem kolego, szukałem ale YH331 nie znalazłem. Wot porblem !
    Wczytaj się w treść tego wątka. http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=22676&page=2
    D70s. Ot tak, po prostu.

Uprawnienia umieszczania postów