Szukaj
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
http://epoznan.pl/news-news-63234-Sw...dwiedzi_Poznan
"Już w piątek w Poznaniu pojawi się ciężarówka znana ze świątecznych reklam Coca-Coli. Będzie można sobie przy niej zrobić zdjęcie. Ale atrakcji zaplanowano więcej. [...]"
Pierwsze komentarze:
- "od coca coli sie w glowie pier...."
- "Jak skrajnie nudne (żałosne) trzeba mieć życie, żeby iść dobrowolnie marnować czas na oglądanie jeżdżącej reklamy."
- "Niesamowite..."
- "Ja wraz z rodziną wybieramy sie po darmowe puszki Coli! Wam tez polecam, to nasz ulubiony napój i na pewno nie zabraknie go na naszym wigilijnym stole. Do zobaczenia!"
['O]
Wielkie halo - darmowe puszki.... niech poczeka na radomska wigilie to bedzie mial darmowe butelki napoju...
A tak na powaznie - jak nisko trzeba upasc zeby publikowac taka papke marketingowa - to o fragmencie atrakcjach w postaci "samojebki" z samochodem ....
Ostatnio edytowane przez Zolty ; 11-12-2015 o 20:32
Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
... a nawet bardziej "klikali" miz mowili. Przykre to - jestem starej daty I "ruszaja" mnie te tanie chwyty z krzykliwymi tytulami ukrywajacymi nic nie znaczace informacje w artykule, te "niezalezne testy" publikowane pod nazwiskiem, ale pisane przez dzial PR producenta. Nie winie tu tak do konca dziennikarzy - oni tez maja kredyty do splacenia I rachunki do zaplacenia a kiedy wydawca kaze I stawia alternatywe - podpisz, albo ja podpisze (zwolnienie z pracy) to wszystko jasne.
kazdy ma swoja cene i wartosci, gdzies ostatnio mi sie rzucilo:
Lord Russell, słynny logik, próbował na przyjęciu poderwać panienkę. Nie bardzo Mu to szło (był już po 60-tce) więc spytał wprost:
„Czy poszłaby Pani ze mną za £1000?”
To wtedy były duże pieniądze, kilka samochodów – więc panienka powiedziała po chwili wahania: „Tak”
„Hmm – za z 5 funtów?”
Panienka oburzyła się: „A co ja jestem: prostytutka?”
„No, to już ustaliliśmy” - wyjaśnił lord Jan - „Teraz rozmawiamy o rozsądnym wynagrodzeniu...”![]()
Z ta cena to prawda - ja tez pracuje za pensje dla duzej korpo - i wiem co robie zeby ja dostac.
Jak to wyczytalem ostatnio na bashu:
- Czlowiek to taka szmata ze za pieniadze jest w stanie zrobic wszystko
- nawet pracowac
mimo, ze dalej z humorem, trzeba bedzie otworzyc nowy watek: wisielczy humorcoby tu nie smiecic
Skontaktuj się z nami