Close

Strona 1812 z 1948 PierwszyPierwszy ... 812131217121762180218101811181218131814182218621912 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 18 111 do 18 120 z 19477

Wątek: Humor

Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
    >>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<

Domyślnie

http://epoznan.pl/news-news-63234-Sw...dwiedzi_Poznan
    "Już w piątek w Poznaniu pojawi się ciężarówka znana ze świątecznych reklam Coca-Coli. Będzie można sobie przy niej zrobić zdjęcie. Ale atrakcji zaplanowano więcej. [...]"

Pierwsze komentarze:
    - "od coca coli sie w glowie pier...."
    - "Jak skrajnie nudne (żałosne) trzeba mieć życie, żeby iść dobrowolnie marnować czas na oglądanie jeżdżącej reklamy."
    - "Niesamowite..."
    - "Ja wraz z rodziną wybieramy sie po darmowe puszki Coli! Wam tez polecam, to nasz ulubiony napój i na pewno nie zabraknie go na naszym wigilijnym stole. Do zobaczenia!"
    ['O]

Domyślnie

Wielkie halo - darmowe puszki.... niech poczeka na radomska wigilie to bedzie mial darmowe butelki napoju...

A tak na powaznie - jak nisko trzeba upasc zeby publikowac taka papke marketingowa - to o fragmencie atrakcjach w postaci "samojebki" z samochodem ....
    Ostatnio edytowane przez Zolty ; 11-12-2015 o 20:32
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie Humor

Cytat Zamieszczone przez Zolty Zobacz posta
    Wielkie halo - darmowe puszki.... niech poczeka na radomska wigilie to bedzie mial darmowe butelki napoju...

A tak na powaznie - jak nisko trzeba upasc zeby publikowac taka papke marketingowa - to o fragmencie atrakcjach w postaci "samojebki" z samochodem ....
    nie wazne co, wazne zeby mowili, jedna zasad wspolczesnego dziennikarstwa i kasonabijzdziewa
    Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
    www.smooth.photography/vs13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Carlos_lo Zobacz posta
    nie wazne co, wazne zeby mowili, jedna zasad wspolczesnego dziennikarstwa i kasonabijzdziewa
    ... a nawet bardziej "klikali" miz mowili. Przykre to - jestem starej daty I "ruszaja" mnie te tanie chwyty z krzykliwymi tytulami ukrywajacymi nic nie znaczace informacje w artykule, te "niezalezne testy" publikowane pod nazwiskiem, ale pisane przez dzial PR producenta. Nie winie tu tak do konca dziennikarzy - oni tez maja kredyty do splacenia I rachunki do zaplacenia a kiedy wydawca kaze I stawia alternatywe - podpisz, albo ja podpisze (zwolnienie z pracy) to wszystko jasne.

Domyślnie Humor

kazdy ma swoja cene i wartosci, gdzies ostatnio mi sie rzucilo:
    Lord Russell, słynny logik, próbował na przyjęciu poderwać panienkę. Nie bardzo Mu to szło (był już po 60-tce) więc spytał wprost:
    „Czy poszłaby Pani ze mną za £1000?”
    To wtedy były duże pieniądze, kilka samochodów – więc panienka powiedziała po chwili wahania: „Tak”
    „Hmm – za z 5 funtów?”
    Panienka oburzyła się: „A co ja jestem: prostytutka?”
    „No, to już ustaliliśmy” - wyjaśnił lord Jan - „Teraz rozmawiamy o rozsądnym wynagrodzeniu...”

Domyślnie

Z ta cena to prawda - ja tez pracuje za pensje dla duzej korpo - i wiem co robie zeby ja dostac.

Jak to wyczytalem ostatnio na bashu:
    - Czlowiek to taka szmata ze za pieniadze jest w stanie zrobic wszystko

- nawet pracowac

Domyślnie

mimo, ze dalej z humorem, trzeba bedzie otworzyc nowy watek: wisielczy humor coby tu nie smiecic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zolty Zobacz posta
    wydawca
    Nie daj się oszukać, gdyby nie klikali wydawca mógłby sobie gadać co chce. Nie ma co zwalać na generałów. Głosuj nogami.
    To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.

Strona 1812 z 1948 PierwszyPierwszy ... 812131217121762180218101811181218131814182218621912 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów