Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Dzielnia

Domyślnie Dzielnia

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Zdecydowanie nieszablonowa elewacja, jak to mówią - "wypatrzone"

Domyślnie

Raczej "opatrzone" - to rynek "osady o charakterze miejskim", w której bywam nader często...
    Dziękuję.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Bardzo lubię Twoje prace, ta tez jest świetna.
    Mam wrażenie, ze ogladajacy dosyć często zapominają o tym, ze utwór to nie tylko treść ale tez tytuł.

Twoje sa bardzo trafne i swietnie dopełniają obraz.
    Zazdroszczę i podziwiam
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misher Zobacz posta
    Mam wrażenie, ze ogladajacy dosyć często zapominają o tym, ze utwór to nie tylko treść ale tez tytuł.
    To bardzo ciekawe, choć niezbyt popularne, i dlatego dosyć kontrowersyjne stwierdzenie. Bo wcale nie takie jednoznaczne.
    Były już na ten temat dyskusje, ale oczywiście nierozstrzygnięte.

Tak czy siak, ja jestem świadomie subiektywny - tytuł jest dla mnie ważny, lubię się nim bawić - i to niejednokrotnie wzbudza niechęć, a nawet agresję.

Tak czy siak II: Dziękuję.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Przykladem moze byc np obraz (niestety nie pamietam dokladnego tytulu ani autora) ktory przedstawial Panow w ciemnych garniturach grajacych w brydza w ciemniej piwnicy (dla nieznajacych tego - czarny prostokąt ?).
    Dla mnie bomba, inni mowia "przeciez kazdy glupi potrafi namalowac czarny prostokat" ale przeciez tu nie o czarna farbę chodzi. Calosc jest swietnym żartem, po prostu ☺
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.

Domyślnie

Bo widzisz... Bóg, Honor, Ojczyzna... a na humor i dystans już nie ma miejsca.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Dobre uchwycenie rzeczywistości, lubię takie prace, choć one nie znajdują wielu "nabywców"...sam się o tym przekonałem.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Bo widzisz... Bóg, Honor, Ojczyzna... a na humor i dystans już nie ma miejsca.
    Swieta prawda ☺ a szkoda bo czasami widze takie spinki na punkcie technikaliow ze... az usmiech to wywoluje na mojej twarzy. Jakby fotografia to byly tylko brak szumow, trójpodzial, bokeh, no i same powazne i patetyczne tematy albo jasny humor opatrzony etykietą "TU JEST HUMOR" (vide nasz dzial humor, do ktorego oczywiscie nic nie mam i bardzo go lubię ?).
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.

Domyślnie

No toscie sie dogadali Bog,honor,ojczyzna,humor,dystans,
    i spinka nt. Technikalji.
    A to zdjecie wspaniale pasuje do tytulu
    I rozmowy szkoda ze nie po angielsku.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów