Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Nadciąga.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    Podobają mi się obje fotki. Pierwsza, bo lubię obróbkę. Właściwie zawsze surowe zdjęcie nie odzwierciedla emocji. Przynajmniej moich Oryginał też jest bardzo fajny. W sumie jak chyba nie usuwał bym słupów, bo wyglądają fajnie.
    O tym samym pomyślałem, że słupy wcale nie były tu takie złe. Chętnie bym zobaczył jedynkę ze słupami
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    O tym samym pomyślałem, że słupy wcale nie były tu takie złe. Chętnie bym zobaczył jedynkę ze słupami
    tylko prostymi a nie przewracającymi się
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Kurczę... jak zobaczyłem oryginał to deczko zwątpiłem... Różnica powala. Coraz trudniej komentować "fotografie" w sieci... Te usunięte słupy mnie dobiły...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    [QUOTE
    Nie wypada mi się z tym zgodzić a wypowiedź traktuję jako zgryźliwość
    Z resztą nie pierwsza i zapewne nie ostatnia ze strony

tegooPużytkownika...

Paweł-a skąd takowe radykalne stwierdzenia?

Wspominając o "wygenerowanym" obrazku zakładałem że wiesz o czym mowa.
    Mając na mysli nie "wygenerowane" przypomnę Ci o focię, o którą w innym miejscu w sieci nieco się wykłócałem, a własciwie o jej status. Tamtej dużo bliżej do naturalnosci. I tylko o to się rozchodzi.
    Fakt-bywam i potrafię być zgryzliwy.
    Natomiast nie pamiętam abym kiedykolwiek w stosunku do Twojej osoby taki był-toteż zdziwionym z lekka ostatnimi uwagami pozostaję...[/QUOTE]

Widzisz doskonale,że oryginał niewiele różni się od wstawionego zdjecia wiec po co to stwierdzenie "obraz bardziej wygenerowany niz zarejestrowany".
    Wypada się pochylic i przyznać rację.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Mega dobra fota!!! Wszystko gra Bardzo dobrze, że słup zniknął...

pozdro!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebastian78 Zobacz posta
    Mega dobra fota!!! Wszystko gra Bardzo dobrze, że słup zniknął...
    W pełni się zgodzę...
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Kurcze nie rozumiem tutaj krytyki tego zdjęcia. Ta praca ma potencjał w formie, treści i obróbce. Nie chcę być arbitrem, ale nie widzę zasadności sprzeciwu, też uważam że nic w obróbce nie ma nachalnego i i słup dobrze że został występlowany.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Świetne zdjęcie. Czuć moc przyrody.
    A fotka sprzed obróbki w ogóle mi się nie podoba Co zostało zobaczone, nie zostanie odzobaczone.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Ok-zwracam honor jeslis urażony. Niemniej piszę o odczuciu-a ono ciągle takie samo, pomimo zamieszczonego oryginału.
    Natomiast ciągle nie rozumiem Twojej uwagi o mojej zgryzliwosci. A własciwie czy ona ostatnia czy nie...
    W trakcie mojego ostatniego wspólnego z jednym z Forumowiczów plenerem, dużo dyskutowalismy nt. obecnosci w sieci. nie tylko na tym Forum, na wszelkich innych również.
    Chyba pora odpuscic sobie wiele z tych miejsc...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Świetne zdjęcie. Czuć moc przyrody.
    A fotka sprzed obróbki w ogóle mi się nie podoba Co zostało zobaczone, nie zostanie odzobaczone.
    Dokładnie. Świetne zdjęcie.

Poza tym trzeba chłonąć całe zdjęcie a nie rozdzielać na drobne każdy detal po to tylko by coś wytknąć. W końcu to autor świadomy więc i zdjęcie mało przypadkowe.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów