Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Nadciąga.

D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

maniak666
    Gość

Domyślnie

Fajne to, aczkolwiek obrazek z gatunku raczej wygenerowanych a nie zarejestrowanych. Nie żebym miał cos przeciw obróbce, samemu czasem zdarza się głęboko gmerać, ale ostatnio staram się okiełznać swe zapędy.

Domyślnie

Nie podoba mi się różnica w naświetleniu drzewa po prawej vs tego po lewej.
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Dziwi mnie,że tak doświadczony fotograf używa słów niezgodnych z rzeczywistością

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez RaditZ Zobacz posta
    Nie podoba mi się różnica w naświetleniu drzewa po prawej vs tego po lewej.
    To nie jest różnica w naświetleniu,lecz chyba zauważyłeś,że to po prawej posiada kwiaty a to drugie nie
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Biorąc pod uwagę umiejscowienie źródła światła, przygasiłbym trochę te drzewa, bo wyglądają jakby były doświetlane. A może były?

Domyślnie

Żeby Wam uświadomić,że jesteście w błędzie pokazuję oryginał .
    Maniak 666 napisał "obrazek z gatunku raczej wygenerowanych a nie zarejestrowanych"
    Nie wypada mi się z tym zgodzić a wypowiedź traktuję jako zgryźliwość
    Z resztą nie pierwsza i zapewne nie ostatnia ze strony tego użytkownika...

images

maniak666
    Gość

Domyślnie

[QUOTE
    Nie wypada mi się z tym zgodzić a wypowiedź traktuję jako zgryźliwość
    Z resztą nie pierwsza i zapewne nie ostatnia ze strony tego użytkownika...

[/QUOTE]

Paweł-a skąd takowe radykalne stwierdzenia?

Wspominając o "wygenerowanym" obrazku zakładałem że wiesz o czym mowa.
    Mając na mysli nie "wygenerowane" przypomnę Ci o focię, o którą w innym miejscu w sieci nieco się wykłócałem, a własciwie o jej status. Tamtej dużo bliżej do naturalnosci. I tylko o to się rozchodzi.
    Fakt-bywam i potrafię być zgryzliwy.
    Natomiast nie pamiętam abym kiedykolwiek w stosunku do Twojej osoby taki był-toteż zdziwionym z lekka ostatnimi uwagami pozostaję...

Domyślnie

Tak się zastanawiałem, co to za plama na prawo od drzewa. Okazało się po wstawieniu oryginału, ze to pozostałości po złe wystemplowanym slupie.

Domyślnie

Chmury na niebie się świetnie ułożyły, co podkreśliłeś nienachalną obróbką - wyglądała na mocną, ale to jednak natura okazała się być potężniejsza niż photoshop Też zastanawiałem się nad jasnością drzewa z prawej strony, ale jak widać - "tak tam było"!
    Usilnie próbuję zobaczyć te pozostałości po słupie, wspomniane przez poprzednika, ale chyba się poddam bo nie widzę...
    Jedyne co mi nie pasuje na tym zdjęciu to ta połatana droga - jakby dodatkowy mocny akcent, którego zdjęcie nie potrzebuje. No ale na to akurat wpływu nie miałeś.

Domyślnie

Podobają mi się obje fotki. Pierwsza, bo lubię obróbkę. Właściwie zawsze surowe zdjęcie nie odzwierciedla emocji. Przynajmniej moich Oryginał też jest bardzo fajny. W sumie jak chyba nie usuwał bym słupów, bo wyglądają fajnie.
    Fuji

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów