Szukaj
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Fajne to, aczkolwiek obrazek z gatunku raczej wygenerowanych a nie zarejestrowanych. Nie żebym miał cos przeciw obróbce, samemu czasem zdarza się głęboko gmerać, ale ostatnio staram się okiełznać swe zapędy.
Nie podoba mi się różnica w naświetleniu drzewa po prawej vs tego po lewej.
OM-D 10 Mk II
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Biorąc pod uwagę umiejscowienie źródła światła, przygasiłbym trochę te drzewa, bo wyglądają jakby były doświetlane. A może były?
Żeby Wam uświadomić,że jesteście w błędzie pokazuję oryginał .
Maniak 666 napisał "obrazek z gatunku raczej wygenerowanych a nie zarejestrowanych"
Nie wypada mi się z tym zgodzić a wypowiedź traktuję jako zgryźliwość
Z resztą nie pierwsza i zapewne nie ostatnia ze strony tego użytkownika...
images
[QUOTE
Nie wypada mi się z tym zgodzić a wypowiedź traktuję jako zgryźliwość
Z resztą nie pierwsza i zapewne nie ostatnia ze strony tego użytkownika...
[/QUOTE]
Paweł-a skąd takowe radykalne stwierdzenia?
Wspominając o "wygenerowanym" obrazku zakładałem że wiesz o czym mowa.
Mając na mysli nie "wygenerowane" przypomnę Ci o focię, o którą w innym miejscu w sieci nieco się wykłócałem, a własciwie o jej status.Tamtej dużo bliżej do naturalnosci. I tylko o to się rozchodzi.
Fakt-bywam i potrafię być zgryzliwy.
Natomiast nie pamiętam abym kiedykolwiek w stosunku do Twojej osoby taki był-toteż zdziwionym z lekka ostatnimi uwagami pozostaję...
Tak się zastanawiałem, co to za plama na prawo od drzewa. Okazało się po wstawieniu oryginału, ze to pozostałości po złe wystemplowanym slupie.
Chmury na niebie się świetnie ułożyły, co podkreśliłeś nienachalną obróbką - wyglądała na mocną, ale to jednak natura okazała się być potężniejsza niż photoshopTeż zastanawiałem się nad jasnością drzewa z prawej strony, ale jak widać - "tak tam było"!
Usilnie próbuję zobaczyć te pozostałości po słupie, wspomniane przez poprzednika, ale chyba się poddam bo nie widzę...
Jedyne co mi nie pasuje na tym zdjęciu to ta połatana droga - jakby dodatkowy mocny akcent, którego zdjęcie nie potrzebuje. No ale na to akurat wpływu nie miałeś.
Podobają mi się obje fotki. Pierwsza, bo lubię obróbkę. Właściwie zawsze surowe zdjęcie nie odzwierciedla emocji. Przynajmniej moichOryginał też jest bardzo fajny. W sumie jak chyba nie usuwał bym słupów, bo wyglądają fajnie.
Fuji
Skontaktuj się z nami