Wojtek, zaprzestań - niby nikogo miałbyś urazić?
A co do szpitala i dźwięku migawki - może chorzy byli zbyt chorzy, lekarze zbyt zajęci, a wszyscy razem nie mieli pierd/olca na punkcie ochrony swojego wizerunku?
Szukaj
Wojtek, zaprzestań - niby nikogo miałbyś urazić?
A co do szpitala i dźwięku migawki - może chorzy byli zbyt chorzy, lekarze zbyt zajęci, a wszyscy razem nie mieli pierd/olca na punkcie ochrony swojego wizerunku?
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
To był tylko przykład .. Chciałem tez fotografować motyle i kolibry ale to nie dźwięk migawki je płoszyłani fuji ani Sony nie wyrobiły się z af
![]()
Dźwięk chyba tylko w Indiach może nie zdradzić przy A7 ;]
Spróbuj w kaplicy Sykstyńskiej, echo jeszcze tydzień będzie się korytarzami niosło.
...oczywiście przeszkadzanie lub nie tego dźwięku to inna sprawa, mi dalej przeszkadza, chociaż zdjęć mi to robić nie przeszkadza...
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Robert, ale Ty masz eR chyba? Znaczy, lidera dźwięku?
PS Może by tak obudowę podwodną? :Crazy... Toys in the attic... I am crazy...:
Ostatnio edytowane przez wpkx ; 19-10-2015 o 22:14
Snoblesse oblige:
Bezlusterkowce klapią migawką dwa razy bardziej od lustrzanek, stąd większy hałas i opóźnienia, i pewnie także zużycie mechanizmu.
obudowę podwodną do obudowy podwodnej i powinno być ok
jest głośniejszy niż lustro w hassku a to już wyczyn, ale spoko od dwóch tygodni przyzwyczaiłem się na tyle, że nie muszę stoperów używać![]()
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Jasssne... Pora na reklamę Twoich stop(p)erów.
Snoblesse oblige:
Chyba tam też A7 uzywałem ... i w kościołach rożnych .. Nie wszędzie mnie wpuszczają - ale to nie z powodu aparatu ale często nie przekonuje ochrony/policji moje miłe spojrzenie i chcą legitymacje prasowa i paszport ..
PiS. Kaszel staruszków w jest głośniejszy niż a7
Ostatnio edytowane przez WojtehP ; 19-10-2015 o 23:32
Skontaktuj się z nami