Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Lewy Alt daje Ci polskie znaki?? To jakiego układu klawiatury używasz?
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    nibylandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Standardowego Konflikt występuje przy prawym i lewym alcie (w kombinacji alt+shift+s), podłączałam klawiaturę do dwóch innych komputerów i występuje ten sam problem. Także wszystko wskazuje na to, że problem tkwi w nowej klawiaturze..

Domyślnie

Czyli jednak wygląda na to, że pod lewym altem są polskie znaki
    Poza tym dwa razy o to pytałem i dwa razy nie było zaprzeczenia
    Cytat Zamieszczone przez exit Zobacz posta
    Standardowego Konflikt występuje przy prawym i lewym alcie (w kombinacji alt+shift+s), podłączałam klawiaturę do dwóch innych komputerów i występuje ten sam problem. Także wszystko wskazuje na to, że problem tkwi w nowej klawiaturze..
    ech, czytanie ze zrozumieniem.
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

To może tak:

Cytat Zamieszczone przez exit Zobacz posta
    Czy jest tu gdzieś zaprzeczenie, że pod lewym altem nie ma polskich znaków?

- - - - kolejny post - - - - - -

Akurat pod s mamy znak diakrytyczny, pod przytoczonym wcześniej skrótem z "k" ten konflikt nie występuje, bo nie ma "k" zamknięte, albo z ogonkiem Dlatego najpierw chciałem wyjaśnić, co robi lewy alt, a to nie jest do końca jasne na tym etapie.

Proponuję zrobić taki test: zainstaluj angielski układ klawiatury i zobacz, czy nadal skrót z "s" nie działa
    Ostatnio edytowane przez SerU ; 07-10-2015 o 14:16
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    nibylandia

Domyślnie

tak, nawet teraz nie działa
    SerU - TOP67 dobrze zrozumiał moje problemy altowe dla konieczności zaprzeczam, aby pod altem lewym tworzyły mi się znaki diakrytyczne wszystkie ogonki Tworzą się prawidłowo pod altem prawym, a konflikt następuje przy obu altach w połączeniu z shiftem i klawiszem S - czyli zarówno nie potrafię użyć skrótu w PS-ie "alt (lewy)+shift+ctrl+S" jako save for web , ani wykonać dużej litery ś za pomocą kombinacji: "alt (prawy) + shift + S" - wniosek: alt w połączeniu z shiftem i literką S odmawia swojej funkcjonalności. Paradoksalnie, podłączając starą klawiaturkę - problem znika i wszystko działa jak powinno. Stąd moje wnioski, że z klawiaturą jest coś nie tak.

Uprawnienia umieszczania postów