Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: BK - rolki

Domyślnie

1. Dobre fotograficznie jest jedynie zdj nr 1. Choc szkoda tego co sie pokazalo w prawym dolnym rogu.
    2. Fotograficznie reszta jest słaba. Nie obchodza fotografow zachwyty rolkarzy. Oni moga sie jarać jakąs sztuczką. OK. Tak właśnie sądzę. Niestety to rolkarze się na fotografii nie znają więc ich zachwyt nad zdjęciami jest .. nieuzasadniony. W tym przypadku tak jest.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

z rok człowiek na forum nie zaglądał a tu od tygodnia taka burda się toczy więc i sam chętnie coś chętnie dorzucę

prawie w pełni zgadzam się z Jackiem, a konkretnie z tymi fragmentami
    Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    1. Dobre fotograficznie jest jedynie zdj nr 1. Choc szkoda tego co sie pokazalo w prawym dolnym rogu.
    2. Fotograficznie reszta jest słaba.
    1. mi się podoba i pomimo że jest to park jak każdy inny to ładnie zaświecone, ładna kompozycja i konwersja do bw
    2. dla mnie kadr nijaki - może szerzej, może pod ostrzejszym kątem. światło ładne
    3. no moze gdyby murek był dłuższy ale teraz to nawet nie wiemy czy tam wbił i spadł czy cokolwiek grindował czy jak tam było
    4. nie pasuje mi za ostre światło i synchro lampy które zrobiło czarny obrys. Nie jest źle ale jak już rolkowo oglądać to taka treningóweczka bez klimatu na którą wbił ledwo 20cm wcześniej
    5. no to jest totalnie z czapy, nijak obróbką nie trzyma się reszty a sama okolica i tło raczej nie urzeka + chyba ostrość przestrzelona za daleko
    6. miało potencjał, ale mina i poza (wiem że spocik ryzykowny ) ale może jakbyś pokazał nam więcej fontanny i mniej centralnie to byłoby super

generalnie jak zobaczyłem te zdjęcia tydzien temu to z butów nie wyskoczyłem z wrażenia i jedynie burzliwa dyskusja mnie zmobilizowała żeby im się dokładniej przyglądnąć.
    Może gdyby cały set był spójny i było to kilka kadrów w podobnym klimacie lub z jednej okolicy, a tak to wygląda na bigos miesiąca

No i nie ma się co złościć na nieprzychylne komentarze - połowa osób pewnie na rolkach nie jezdziła nie mówiąc już o trikach, no ale wrzucając tutaj fotkę trzeba się liczyć z różnymi komentarzami

powodzenia i oczywiście z miłą chęcią zobaczę kolejną galerię!

Domyślnie

Nie wypowiadałem się na tym forum kilka lat, ale widzę, że nic się nie zmieniło. Ludzie wrzucający zdjęcia dalej się obrażają za nieprzychylne komentarze, przekonani o bezsprzecznej wielkości swoich dzieł. Ale żeby nie było offtopu. Jedyne wyróżniające się zdjęcie, to jedynka. Mam wrażenie, że czuć na niej klimat skateparku, ale mogę się mylić, bo z tym sportem nic wspólnego nie mam.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów