Close

Strona 17 z 21 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 205

Wątek: 1 z 10

Domyślnie

Nawet mi nie przeszkadza pręt wbity w łysą glacę Dużo się dzieje i to jest ważne.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Nie mialem ostatnio czasu (a moze i ochoty) na fotografowanie i widze, ze moj watek spadl nieco. Odswieze moze dosc niskiej jakosci skanem z labu, majac nadzieje, ze piekna tonalnosc Portry 160 kazdy sobie bedzie mogl wyobrazic

Pstryk podrozny przez lewe ramie, trzymajac dzieciaka.

48.

Domyślnie

49. A że miałem dzisiaj moment na spacer i tak mi się ta Hopperowska scenka spodobała...

Domyślnie

Hopperowska, ale i w stylu Sama Abella (wciąż nie przeczytałem! ).

Domyślnie

Mam to rozumieć jako dwa komplementy w jednym zdaniu?

Domyślnie

Cóż... I Abella i Edwarada Hoppera lubię. Zdjęcie też lubię. Ilość komplementów musisz z tego algorytmu obliczyć sam

Domyślnie

Mam już dosyć Excela na dzisiaj. Spróbuję jutro, ale z góry dzięki

Domyślnie

Kupiłem sobie kolejny album Sama, który to okraszony został dość szerokim komentarzem. Można przeczytać:

"Exposure to art, especially American realism, marks Sam's way of seeing. Like Hopper he expresses this through portraiture of people in their settings. Within these settings individuals are shown to be emotionally within themselves. Neither happy, nor sad ..."

Dalej, cytując już Abella: "Edward Hopper is one of the painters I knew about from weekly childhood visits to the Museum of Art. Over the time Hopper's hold on my immagination has grown. (...) Remove the people from the painting and there;s still a work of art on the wall"

Ergo, Panie Franciszku, prawo przechodniości implikacji zdaje się sugerować faktycznie, że zdjęcie Hopperowe ma dużą szansę być również zdjęciem Abellowym!

Fiu fiu.

Domyślnie

No, lepiej powiedz, który fotograf nie lubi Hoppera .

Domyślnie

Tu nie chodzi kto kogo lubi, a bardziej jakich sytuacji ktos szuka i w jaki sposób fotografuje.

Strona 17 z 21 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów