Robert, nie śliń się tak, trafiłeś zwykłą sztukę ze środka tygodnia, podczas gdy testerzy-lamerzy widać głównie piątkowo-poniedziałkowe...
Szukaj
Robert, nie śliń się tak, trafiłeś zwykłą sztukę ze środka tygodnia, podczas gdy testerzy-lamerzy widać głównie piątkowo-poniedziałkowe...
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
No cała reszta planu wygląda już mydlanie;p Pół biedy jak masz coś w centrum ale czasem kompozycyjnie dobrze mieć coś w 1/3 kadru i zaczyna się problem. Poza tym sporo osób testowało te szkła na apsc, one bywają bardziej wymagające też w centrum.
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Robert na wyspach teraz rezydujesz, a nie w cieniu największego ?
Jak myślicie będzie jakaś widoczna różnica między tymi 12 a 14 bit?
Ja właśnie dostałem La-ea4 i muszę przyznać że działa bardzo fajnie.
przy wyciąganiu z cieni może być widoczna.
no, ale trzeba czekać, czy nasze puszki dostaną takowy apgrejd.
wy macie nowocześniejsze ja mam chyba najstarszą a7 - nawet nie liczę na takie cuda jak 14 bit - a to akurat chciałbym - przejścia tonalne powinny być lepsze
Po przesiadce z A6000 na A7s baaardzo mi się spodobała możliwość ignorowania ISO przy robieniu zdjęć z priorytetem migawki
A z racji wydatków, do czasu zakupu jakiegoś obiektywu z AF, muszę sobie radzić z Jupiterem 8
O, bardzo fajny ten Rokkor! Ostry i z ciekawym charakterem. Ogniskowa dla mnie taka trochę ni w tę, ni we w tę (mój zestaw podstawowy to 28/50), ale obrazek ładny i maleństwo + najmniejszy adapter do A7.
Ten Pentacon miewa bokeh, o którym nie wiem jeszcze, co myśleć: okropny, czy tak okropny, że aż fajny
by cooderski, on Flickr
N -> L -> S
Skontaktuj się z nami