Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Gigabyte D85M-HM3

Witam.
    Poszukuję obrazu płyty ze sterownikami do płyty głównej Gigabae D85M-HM3. Gdyby ktoś posiadał i zechciał udostępnić byłbym wdzięczny. Moja płytka uległa uszkodzeniu w trakcie remontu.
    Nikon D300s + MB-D10 + Nikkor 50 + Nikkor 105 + Helios 44/2, Metz 48 + Bilora 1119

Domyślnie

Mam sterowniki ściągnięte z tej strony.
    Chodzi mi jednak o obraz całej płyty, którą dostaje się wraz z płytą główną.
    Nikon D300s + MB-D10 + Nikkor 50 + Nikkor 105 + Helios 44/2, Metz 48 + Bilora 1119

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez neos86 Zobacz posta
    Mam sterowniki ściągnięte z tej strony.
    Chodzi mi jednak o obraz całej płyty, którą dostaje się wraz z płytą główną.
    Ale po co ci ta płyta jak sterowniki są na stronie producenta i to znacznie nowsze niż te na płycie.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Ale po co ci ta płyta jak sterowniki są na stronie producenta i to znacznie nowsze niż te na płycie.
    Chociażby w przypadku dzisiejszej sytuacji, kiedy był zrobiony format i okazało się, że płytka nie działa.
    Sterowników nie dało się ściągnąć gdyż nie było sterowników od karty sieciowej.

Domyślnie

http://gadzetomania.pl/27898,jak-szy...olnego-folderu

EDIT:
    Podczas pisania odpisałeś.

Do kolegi wujka ciotki babci idź pobrać i po problemie
    Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
    >>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<

Domyślnie

Nie wiem czy u ciebie jest taka mozliwosc ale w moim budzetowym asusie jest opcja sciagniecia driverow z poziomu uefi, nie trzeba zadnej plytki, nic.
    .

Domyślnie

Chociażby w przypadku dzisiejszej sytuacji, kiedy był zrobiony format i okazało się, że płytka nie działa.
    Sterowników nie dało się ściągnąć gdyż nie było sterowników od karty sieciowej.
    A podobno myślenie nie boli... Skoro możesz napisać posta na forum to możesz też pobrać sterowniki do karty nawet przy pomocy telefonu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    A podobno myślenie nie boli... Skoro możesz napisać posta na forum to możesz też pobrać sterowniki do karty nawet przy pomocy telefonu.
    Po co ciągnąć temat ściągania sterowników, skoro proszę o płytkę.
    Jak napisał kolega spiritus "Do kolegi wujka ciotki babci idź pobrać i po problemie ". Tak też zrobiłem.
    Płytkę chce po prostu mieć w razie czego. Nigdy nie wiadomo co się stanie.
    Więc jeśli ktoś posiada obraz oryginalnej płytki ze sterownikami to proszę o info, jeśli nie to nie ma sensu ciągnąc tematu.
    Peace

Domyślnie

Po co ciągnąć temat ściągania sterowników, skoro proszę o płytkę.
    Jak napisał kolega spiritus "Do kolegi wujka ciotki babci idź pobrać i po problemie ". Tak też zrobiłem.
    Płytkę chce po prostu mieć w razie czego. Nigdy nie wiadomo co się stanie.
    Więc jeśli ktoś posiada obraz oryginalnej płytki ze sterownikami to proszę o info, jeśli nie to nie ma sensu ciągnąc tematu.
    Peace
    To nagraj sobie te pobrane sterowniki i będziesz miał płytę. Ja pier.. czy to naprawdę takie trudne do ogarnięcia?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów