Szukaj
bardzo ładnie, i warunki i kolorki i scenka, odbicia w wodzie.
ale mam tylko jedną uwagę, która może nie być dobra bo nie wiem co tam było.
wydaje mi się że kadr byłby lepszy gdyby zamek był bardziej z lewej strony i pokazane byłoby więcej mostka i dojścia do zamku.
bo jakoś mi tego tu brakuje, wyglądałoby lepiej moim zdaniem.
teraz jest to zdjęcie bardziej skupione na zamku, chyba że taki był plan![]()
Ostatnio edytowane przez miroko ; 17-07-2015 o 21:08
ogólnie oki, ale razi (oczywiście to moje zdanie) radioaktywny kolor i glony w prawym dolnym rogu...chyba się narażę...robisz o niebo lepsze zdjęcia...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
kadr dziwnie wybrany, pogoda nie dopisala stad niebo malo impressive, niewystemplowany slup? lampa uliczna?
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Zapraszam do Szkocji, na miejscu mozna sie przekonac jak jest Szkocka pogoda, ten słup to maszt z flagą zamku ktora na wietrze przy długim czasie jest bardzo "rozwiana" .
Mirko znasz ten zamek ? byłes tam albo widziales chociaz folder ? gdybys widzial lub tam był to wiedziałbys ze zamek jest pokazany od samego wjazdu, wczesniej sa budynki kawiarni i kas biletowych powstałych dla turystów
Pienia , czas zmienic monitor
nie...nie...monitor jest dobry...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
a jeszcze jedno pytanie, czy jako punkt wyjściowy do obróbki był używany profil Standard, Natural czy jakiś inny?
Skontaktuj się z nami