Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Eilean Donan Castle

Szkocja

zapraszam

Domyślnie

Bardzo ładnie pokazane, gratulacje!
    Pozdrawiam
    Rafal
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

bardzo ładnie, i warunki i kolorki i scenka, odbicia w wodzie.
    ale mam tylko jedną uwagę, która może nie być dobra bo nie wiem co tam było.
    wydaje mi się że kadr byłby lepszy gdyby zamek był bardziej z lewej strony i pokazane byłoby więcej mostka i dojścia do zamku.
    bo jakoś mi tego tu brakuje, wyglądałoby lepiej moim zdaniem.
    teraz jest to zdjęcie bardziej skupione na zamku, chyba że taki był plan
    Ostatnio edytowane przez miroko ; 17-07-2015 o 21:08

Domyślnie

ogólnie oki, ale razi (oczywiście to moje zdanie) radioaktywny kolor i glony w prawym dolnym rogu...chyba się narażę...robisz o niebo lepsze zdjęcia...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

kadr dziwnie wybrany, pogoda nie dopisala stad niebo malo impressive, niewystemplowany slup? lampa uliczna?
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    kadr dziwnie wybrany, pogoda nie dopisala stad niebo malo impressive, niewystemplowany slup? lampa uliczna?
    Zapraszam do Szkocji, na miejscu mozna sie przekonac jak jest Szkocka pogoda, ten słup to maszt z flagą zamku ktora na wietrze przy długim czasie jest bardzo "rozwiana" .

Mirko znasz ten zamek ? byłes tam albo widziales chociaz folder ? gdybys widzial lub tam był to wiedziałbys ze zamek jest pokazany od samego wjazdu, wczesniej sa budynki kawiarni i kas biletowych powstałych dla turystów

Pienia , czas zmienic monitor

Domyślnie

nie...nie...monitor jest dobry...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta

Mirko znasz ten zamek ? byłes tam albo widziales chociaz folder ? gdybys widzial lub tam był to wiedziałbys ze zamek jest pokazany od samego wjazdu, wczesniej sa budynki kawiarni i kas biletowych powstałych dla turystów
    nie byłem tam, pisałem w komentarzu, że nie wiem co tam było.

a mogę zapytać czym zdjęcia obrabiane? LR czy czymś innym?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miroko Zobacz posta
    nie byłem tam, pisałem w komentarzu, że nie wiem co tam było.

a mogę zapytać czym zdjęcia obrabiane? LR czy czymś innym?
    Nikon Capture NX2

Domyślnie

a jeszcze jedno pytanie, czy jako punkt wyjściowy do obróbki był używany profil Standard, Natural czy jakiś inny?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów