Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Natalia

Madziulek
    Gość

Domyślnie Natalia

Zdjęcia z wczoraj .. mam nadzieję że się spodobają

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-12-2024 o 14:29 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

Wychodzi na to ze komentuje jako pierwszy, wiec tak - obie fotki fajne, ale...
    ...zdecydowanie bardziej pochodzi mi zdjecie nr 1. Taki ot, fajny, niebanalny, wyjatkowo pasujacy do ubioru modelki i samochodu kadr - bardzo milo sie patrzy .

Pozdrawiam
    AK
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

A kiedy ja tak bede umial? B. ladne!

Domyślnie

dla mnie 2 genialna kadr zamknięty fotelem, LG apaszką, swietna modelka... supe jedynka nie jest zła, ale to nie to co 2..
    BTW czy ja tam widze Porsche? taką starszą 911? bo do syrenki chyba nikt nie zakłada kubełków i dwuczęściowych felg...
    a nie myślałaś może żeby 2 zrobić w kolorze? z tego co pamiętam to N. jest blondynką, ładnie by się komponowała z jasną skórką w środku

aaa i jeszcze jedno.. skąd się bierze takie samochody??

EDIT: 2 zapisałem sobie na dysku, w kategorii 'wzór do naśladowania'
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Jedynka hipnotyzuje. Dwójka też niczego sobie. Zdecydowanie do kategorii "wzory"

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonMaliniacco Zobacz posta
    A kiedy ja tak bede umial? B. ladne!
    na pewno będziesz niedługo

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    BTW czy ja tam widze Porsche? taką starszą 911? bo do syrenki chyba nikt nie zakłada kubełków i dwuczęściowych felg...
    a nie myślałaś może żeby 2 zrobić w kolorze? z tego co pamiętam to N. jest blondynką, ładnie by się komponowała z jasną skórką w środku

aaa i jeszcze jedno.. skąd się bierze takie samochody??
    hehe syrenka...
    dobrze widzisz Porsche 911
    trzeba poszukać właściciela takiego auta , dobrze zagadać i ładnie się uśmiechnąć
    dodam 2 w kolorku muszę jeszcze nad kolorem troszkę popracować

Dziękuje bardzo za komentarze

Domyślnie

Madziulek trzymasz swoj (wysoki) poziom pozdrawiam
    D7200

Domyślnie

Ech, takie zdjęcia to woda na młyn mojej obsesyjnej żądzy zakupienia 911-tki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Ech, takie zdjęcia to woda na młyn mojej obsesyjnej żądzy zakupienia 911-tki
    ale nie licz na blondyne w gratisie
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    ale nie licz na blondyne w gratisie
    Jeszcze by tego brakowało - już sama 911-tka byłaby pewnie dla mojej żony wystarczającym powodem do rozwodu...

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów