Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Wątek: Natalia

Domyślnie

Ja tez jestem w obu za kolorem - przy jedynce wyjatkowo zdecydowanie, przy dwojce moje wieksze pol jest za kolorem. Wszystkie cztery, choc sa 2, fantastyczne.
    Pozdrawiam,
    kaktus
    (fotograf amator - w JPEGach robię)

Domyślnie

wiesz co Madzia? chyba oddam ten przyszly niedoszly pojedynek walkowerem i na stale przerzuce sie na weselne chaltury - jak dla mnie progres, ktory nastepuje z kazda twoja kolejna sesja jest "nieogarnialny". ciekawe jakby wygladal kalendarz porshe, w ktorym Twoje zdiecia przeplataja sie ze zdieciami Brodziaka - imho nabralby zupelnie nowego wymiaru.

dla mnie 2 lepsza w bw, i lepsza w ogole - chociaz jedynka ma cos hipnotyzujacego (pewnie oko 911tki ). no i ma tez jeden wkurzajacy mnie detal, ale Ci nie powiem jaki, bo wskoczylas na taka polke, ze wytykanie Ci detali bez przyzwolenia zdaje mi sie wysoce niestosowne

no gratuluje jeszcze raz!

ps. na pw nie pisalem wczesniej bo na weselna chalture wybiegalem - tam moje miejsce po wszeczasy:/

Domyślnie

zdecydowanie zdjęcie nr 2. Ciekawy kadr, podoba mi się obróbka, ładne odcienie czerni i bieli. Dobrze przekazane emocje modeli, piękne oczy i subtelnie uchylone usta - wszystko na wysokim poziomie.
    Pozdrawiam

Domyślnie

pieknie...dwojka zdecydowanie w kolorze..jedynka po lekkich poprawkach tez
    wielkie brawa...naprawde widac u Ciebie progres
    Pozdrówka Jacek ....

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    wiesz co Madzia? chyba oddam ten przyszly niedoszly pojedynek walkowerem
    Nie ma mowy , pojedynkujemy się
    poziom na pewno będzie wyrównany !

no i ma tez jeden wkurzajacy mnie detal, ale Ci nie powiem jaki, bo wskoczylas na taka polke, ze wytykanie Ci detali bez przyzwolenia zdaje mi sie wysoce niestosowne
    bo się doigrasz kopniaka .....
    pisz co to za detal - obiecuję że się nie obrażę tym razem !

ps. na pw nie pisalem wczesniej bo na weselna chalture wybiegalem - tam moje miejsce po wszeczasy:/
    doigrałeś się

PW wybaczam ..ale czekam cierpliwie na odp .

dziękuje wszystkim za komentarze i miłe słowa to jak ogromny kopniak aż chce się wziąsc aparat i wyjść robić kolejne zdjęcia

PS.acha ..i mały bonus dla Czornyja - żeby do realizacji marzenia go bardziej zachęcić
    (fotka nie do oceny )

Pozdrawiam

Domyślnie

noo to może ja tam ten, pójdę się podszkalać dalej

bomba! Ja natomiast optuje za B&W bardziej łechta zmysły i wyobraźnie
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Pozostaje tylko pytanie dlaczego tak małe...

... zdjęcia oczywiście a to tylko niedosyt
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madziulek Zobacz posta
    PS.acha ..i mały bonus dla Czornyja - żeby do realizacji marzenia go bardziej zachęcić
    (fotka nie do oceny )

Pozdrawiam
    Serdeczne dzięki - ech, jestem zachęcony jak mało kto - obecnie przekonuję żonę, że torby, narty, psy, koty i dziecko można przecież w razie wyjazdów z powodzeniem spakować do bagażnika dachowego, a takie malutkie autko z maleńkim trzy i pół litrowym silniczkiem o sześciu cylinderkach w układzie boxer spala jedynie symboliczne ilości paliwa

Jak tylko sobie jakimś cudem taką stuttgardzką ślicznotkę zorganizuję, to obiecuje użyczać ją wszystkim naszym uroczym forumowiczkom do takich wspaniałych sesji

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Serdeczne dzięki - ech, jestem zachęcony jak mało kto - obecnie przekonuję żonę, że torby, narty, psy, koty i dziecko można przecież w razie wyjazdów z powodzeniem spakować do bagażnika dachowego, a takie malutkie autko z maleńkim trzy i pół litrowym silniczkiem o sześciu cylinderkach w układzie boxer spala jedynie symboliczne ilości paliwa
    najlepiej żonę przekonać metodą coś za coś
    żonie kup coś małego ładnego a sobie coś ....wyjątkowego i pięknego
    ponoć pali 12-13 L ... - jeśli wierzyć ...

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Jak tylko sobie jakimś cudem taką stuttgardzką ślicznotkę zorganizuję, to obiecuje użyczać ją wszystkim naszym uroczym forumowiczkom do takich wspaniałych sesji
    Trzymamy za słowo

Domyślnie

Nie ma mowy , pojedynkujemy się
    poziom na pewno będzie wyrównany !
    ocho - zweszyla juz latwą zdobycz...wyzwij se jakiegos Andrzeja, albo YOZa jak taka odwazna jestes;p

bo się doigrasz kopniaka .....
    pisz co to za detal - obiecuję że się nie obrażę tym razem !
    iii tam naprawde glupotka...
    no ale jak juz musze zaznaczam, ze to jest *******a i tak indywidualnie odbierana, ze inni moga jej obecnosc uznac wrecz za atut. chodzi mi o widoczny kawalek lydki na jedynce - imho fajniej by bylo, gdyby kadr sie w tym rogu zamykal czarna plamą sukienki. niestety - w juz istniejacym zdieciu trzeba by to sztukowac, bo skadrowanie powyzej odslonietej lydki nie wchodzi w gre - porshaczek jest ciety idealnie. tak wiec skorka nie warta wyprawki, tym bardziej ze z pewnoscia lwia czesc odbiorcow stwierdzi, ze tak jest duzo lepiej. ciekawosc: na ile swiadomie myslalas o tej nodze przy kadrowaniu?*

doigrałeś się
    wiedzialem

ponoć pali 12-13 L ... - jeśli wierzyć ...
    tia - za miastem i bez ostrego gazowania

*na takie pytania trzeba zawsze odpowiadac "kazdy element zdiecia jest zaplanowany i zamierzony w 100%"

edit: wiedzialem, ze ten detal to *******a jakich malo i nie powinienem o nim w ogole zaczynac pisac. jak tak znowu patrze na to zdiecie, to sam sie sklaniam ku opinii, ze ta lydka nie tyle nawet jest neutralna, co wrecz jest plusem
    sprawdze jeszcze jak zareaguje na nia jutro - do 3 setow sztuka.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów